10 Νοεμβρίου 2016

ΞΝΑΚΥΛΙΣΕ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Αφού έγλυψε τον Βούτση είπε τον πόνο του... δεν με παίζουν τα άλλα παιδιά στη ΝΔ

«Πολλοί προσπάθησαν να διαστρέψουν τις απόψεις μου από προηγούμενη συνεδρίαση – να δείτε εγώ φίλια πυρά που δέχτηκα»

«Πρέπει να σας απονείμουμε τα εύσημα κ. Πρόεδρε μετά από τόσες προσπάθειες που κάνατε και από τον χειρισμό που κάνατε για να μπορέσουμε να πετύχουμε σήμερα ένα πολιτικό πλαίσιο συνεννόησης για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αποτελεί και συνταγματική μας υποχρέωση», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Διάσκεψη των Προέδρων απευθυνόμενος στον Νίκο Βούτση.



Λίγο πριν είχε φροντίσει να ρίξει «καρφιά» για τη ΝΔ κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων. «Συντάσσομαι με το κόμμα, αν και δεν συμμετέχω στις εσωκομματικές διαδικασίες για τα προτεινόμενα πρόσωπα και αποφάσεις» τόνισε.

«Εδώ παρίσταμαι ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, σαφέστατα είμαι μέλος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Και γι’ αυτό πήρα το λόγο, συντάσσομαι με τη ΝΔ, αν και δεν συμμετέχω στην εσωκομματική σύσκεψη για τα πρόσωπα και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τα θέματα. Και πολλοί προσπαθώντας να παρερμηνεύσουν τις απόψεις μου της προηγούμενης Διάσκεψης των Προέδρων που αναφέρθηκα σε πρόσωπα γιατί μίλησε και ο κ. Λύκουδης για τα φίλια πυρά που δέχθηκε, εγώ να δείτε τι φίλια πυρά έχω δεχθεί. Επειδή συμφώνησα με το όνομα του κ. Μορώνη, ως και «παράγκα» αναφέρθηκα μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Και με την τελευταία τοποθέτηση παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας: «Όχι, από συνάδελφους, από κονδυλοφόρους», συμφώνησε ο Μεϊμαράκης με τον Νίκο Βούτση να λέει «από δημοσιογράφους».

«Το πρόσωπο που πρότεινε η ΝΔ (Αθανάσιος Κουτρομάνος) το τιμώ και το σέβομαι αφού το προτείνει η ΝΔ και –εκτός κι αν αλλάξει πάλι άποψη - πάλι θα τον δεχτώ… Δεν στέκομαι στα πρόσωπα εφόσον έχουν τα εχέγγυα – αυτό που πρέπει είναι να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι το τηλεοπτικό τοπίο πρέπει να ρυθμιστεί» είπε.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προέτρεψε τον πρόεδρο της Βουλής «από εδώ και στο εξής η εικόνα πρέπει να είναι συνεννόησης κι όχι συναλλαγής.