22 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΕ; "ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ"; Τα πρώτα λόγια του Θάνου Πλεύρη στους φίλους του

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα

Ένας άνθρωπος στα 39 του χρόνια έδωσε ίσως την πιο σκληρή και άνιση μάχη που χρειάστηκε ως τώρα να δώσει. Από ένα λάθος, μια άσχημη στιγμή ή μια κακή τύχη, δεν έχει και τόση σημασία τελικά,  ο Θάνος Πλεύρης έφτασε να ακροβατεί ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο. Κι έγειρε η ζυγαριά πολλές στιγμές εναντίον του και είπαν πολλοί πως δεν έχει ελπίδες.

Όμως ο Θάνος νίκησε. Είχε άλλωστε το πιο ισχυρό κίνητρο, ήθελε να ξαναδεί τα παιδιά του! Το έγραψε κι ο ίδιος χθες στον λογαριασμό του στο twitter και ράγισε τις καρδιές όλων μας. «Παλεύω για να ξαναδώ τα παιδιά μου».

Εντάξει  ίσως όχι όλων μας, αλλά των περισσότερων από εμάς. Γιατί βλέπεις σε αυτήν εδώ την κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που μόνο τέτοιοι δεν είναι. Που βλέπουν έναν πατέρα να ψυχορραγεί, δυο μικρά παιδιά να χάνουν τον γονιό τους και πανηγυρίζουν! Αν έχετε Θεό! Πανηγυρίζουν!

Επειδή όμως ακόμα κι αυτές οι 4 αράδες είναι πολλές για να καταναλωθούν για λογαριασμό τους, εμείς σήμερα σας μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Εκείνο που έστειλε ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης στους φίλους του. Γράφει το sms: «Φίλε σε μια στιγμή απομυθοποιείς τα πάντα, όλα για όσα αγχώνεσαι και την ίδια στιγμή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αναρρώνω πια ασφαλώς, εκτός κινδύνου αλλά σε εγρήγορση. Σε κανένα 10ημερο ελπίζω πως θα το έχω αντιμετωπίσει πλήρως»

Και το ευχόμαστε όλοι για σένα Θάνο! Οι προσευχές μας είναι μαζί σου….

http://www.usay.gr/article/148964/apokleistiko_ta_prwta_logia_toy_thanoy_pleyri_stoys_filoys_toy.html

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα

«Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα. Όποιος είναι πατέρας ή μητέρα και έχει παιδί, αντιλαμβάνεται τι τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάβουν τα παιδιά τους» ανέφερε σε εκπομπή του Star, ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που βίωσε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού τους.

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, δεδομένου ότι θα έχανα ένα παιδί στην καλύτερη ηλικία, την πιο δημιουργική» συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης.

Δείτε το βίντεο: