04 Νοεμβρίου 2016

Ξαφνική εμφάνιση Σάββα Τσιτουρίδη στο Μαξίμου. Πάει για υπουργοποίηση;

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Καραμανλή φαίνεται ότι θα είναι το πρόσωπο έκπληξη του ανασχηματισμού που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Μια ακόμα «ψυχή» του καραμανλισμού περνάει την πύλη του Μαξίμου και ετοιμάζεται να αξιοποιηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα στον επερχόμενο ανασχηματισμό

Αργά το απόγευμα, ένα ακόμα τοτέμ του Καραμανλισμού μετά τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο Σάββας Τσιτουρίδης πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό ενόψει του ανασχηματισμού. Οπως όλα δείχνουν ο Πρωθυπουργός ανατρέχει για άλλη μια φορά στη μεγάλη δεξαμενή των στελεχών του Κώστα Καραμανλή προκειμένου να δώσει ώθηση στην κυβέρνησή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρώην βουλευτής Κιλκίς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης, ομολόγων και επιτροπών ανταγωνισμού πρόκειται να προσφέρει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την πολύτιμη εμπειρία του αναλαμβάνοντας σημαντικό υπουργείο στο νέο σχήμα.


Τον Σάββα Τσιτουρίδη υποδέχθηκε στην είσοδο του Μαξίμου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που τον αγκάλιασε με ενθουσιασμό και τον οδήγησε στα ενδότερα ενώ κανείς από τους δύο άντρες δεν δέχθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί η ηχηρή απουσία του Νίκου Παππά από τη συνάντηση. Μια απουσία που πυροδότησε ψιθύρους ότι ο βουλευτής Κιλκίς προαλείφεται για τη θέση του υπουργού Επικρατείας.
UPDATE: Απάντηση Σάββα Τσιτουρίδη στο δημοσίευμα

Εκ μέρους του Σάββα Τσιτουρίδη η στήλη Moufanet έλαβε το παρακάτω mail:

«Αγαπητέ κ. Ζαχαριάδη,
Με εκπλήξατε!
Πίστευα ότι η συνάντησή μου με τον κ. Τσίπρα δε θα είχε διαρρεύσει! Αφού όμως με «τσακώσατε», να σας πω όλη την αλήθεια! Μετά την ευγενική πρόταση του κ. Τσίπρα του εξήγησα ότι εγώ δεν έχω εμπειρίες, ανάπτυξης, ομόλογα και επιτροπές ανταγωνισμού. Εγώ υπήρξα στο παρελθόν μόνο ένας ταπεινός υπουργός γεωργίας και απασχόλησης. Η ανάπτυξη και η επιτροπή ανταγωνισμού ήταν αρμοδιότητες άλλου υπουργείου. Το ίδιο και τα ομόλογα. Αυτά τα εξέδιδε το υπουργείο οικονομικών και τα πιστοποιούσε η Τράπεζα της Ελλάδας. Μετά από αυτά ο κ. Τσίπρας με έδιωξε! Χωρίς ούτε έναν καφέ!
Η αλήθεια είναι πως δε στενοχωρήθηκα πολύ! Σκέφτηκα πως κανείς καλός δε χάνεται! Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τσίπρας θα μου δώσει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον!»
σ.σ. Η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα αποτελεί προϊόν επινόησης και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όλα τα άλλα καταναλώστε τα υπεύθυνα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/ksafniki-emfanisi-savva-tsitouridi-sto-maksimou-paei-gia-ypourgopoiisi-44341267691