23 Νοεμβρίου 2016

Αφησαν την Ντε Τζενέρις έξω από τον Λευκό Οίκο γιατί δεν είχε ταυτότητα -Τι έκανε μόλις μπήκε [εικόνα & βίντεο]

Πόσο πιθανό είναι να μην αναγνωρίζει κάποιος την Ελεν ΝτεΤζένερις στις ΗΠΑ; Κι όμως, οι κανόνες είναι σαφείς ακόμη και για τη διάσημη παρουσιάστρια. Απαιτείται ταυτότητα για την είσοδο στον Λευκό Οίκο.
Η ΝτεΤζένερις πήγε εκεί γιατί ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες στις οποίες ο Μπαράκ Ομπάμα απένειμε το Μετάλλιο Ελευθερίας, την ύψιστη τιμητική διάκριση για Αμερικανούς πολίτες. Ομως η παρουσιάστρια έφαγε... πόρτα.

«Δεν με άφησαν να μπω στον Λευκό Οίκο ακόμη, γιατί ξέχασα την ταυτότητά μου», έγραψε στο Twitter, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία στην οποία κάθεται και περιμένει σε ένα παγκάκι.


Τελικά όμως κατάφερε να εισέλθει, όταν επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά της. Και πώς το πανηγύρισε; Εκανε «mannequin challenge» μέσα στον Λευκό Οίκο, με την ίδια, τον Μπιλ Γκέιτς τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, την Νταϊάνα Ρος και τους υπόλοιπους που βραβεύονται να μένουν ακίνητοι!


Πάντως, λίγη ώρα αργότερα, ο κόσμος είδε ένα διαφορετικό πρόσωπό της. Η πάντα γελαστή κωμικός, βούρκωσε και δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τη στιγμή της βράβευσής της.