07 Νοεμβρίου 2016

Ο κλεπταποδόχος μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας-Πως «έσβηναν» τους κωδικούς στα κλεμμένα ρολόγια-Διάλογοι – φωτιά της σπείρας [βίντεο]

Η χλιδάτη ζωή του Αλέξανδρου Αγγλούπα με τις αλόγιστες σπατάλες και την επίδειξη πλούτου, ήταν προϊόν απάτης από πώληση κλεμμένων.

Οι φίλοι του και η υπόλοιπη κοσμική Αθήνα έβλεπαν γρήγορα αυτοκίνητα, εντυπωσιακές γυναίκες, σπατάλη χιλιάδων ευρώ στα μπουζούκια, μια κινηματογραφική ζωή για τον 39χρονο γόνο γνωστής οικογένειας ρούχων. Η αλήθεια, όμως για τον Αγγλούπα και την δράση του ήταν διαφορετική... Και η αλήθεια έκρυβε ληστείες, κλοπές και διαπραγματεύσεις με κλεπταποδόχους και ιδιώτες για την πώληση ρολογιών και κοσμημάτων.

Και μετά την πώληση οι ειδικοί «έσβηναν» τους κωδικούς στα ρολόγια ώστε να μην μπορούν να τα εντοπίσουν οι κάτοχοι τους και να πλασάρεται ως νέο ρολόι στην αγορά.



Τι λένε τα θύματα της σπείρας με τις Ferrari

Ένα από τα θύματα της σπείρας με τις Ferrari είναι και ο γνωστός αντικέρ Διονύσης Διαλυνάς. Τα μέλη της μεγαλύτερης σπείρας διαρρηκτών παραβίασαν την είσοδο του καταστήματος του στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με τον ίδιο κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που ζύγιζε έναν τόνο.

Μέσα σε αυτό υπήρχαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και πανάκριβα ρολόγια. Τα μέλη της τσιγγάνικης μαφίας είχαν αρπάξει και το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της Άννας Βίσση με την οικιακή βοηθό της τραγουδίστριας να αναφέρει στις αρχές πως μέσα υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης άξιας.

Την ίδια ώρα στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα 21 άτομα όλοι τους περιφερειακά μέλη της σπείρας καθώς οι πέντε αρχηγοί παραμένουν ασύλληπτοι. Σύμφωνα με τη δικογραφία οι εγκέφαλοι κατάφεραν να αποφύγουν τη σύλληψη καθώς ενημερώθηκαν για την επιχείρηση από αστυνομικό ο οποίος πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.


Διάλογοι – φωτιά της σπείρας με τις Ferrari

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των μελών της σπείρας με τις Ferrari, που δρούσε με χαρακτηριστικά οικογενειακής μαφίας και ξάφριζε σπίτια επωνύμων και οικονομικά ισχυρών, για τις σχέσεις τους με αστυνομικούς, οι οποίοι μάλιστα τους βοηθούσαν να βγάλουν και πλαστά διαβατήρια.

Οι δράστες είχαν όμως και Έλληνες πληροφοριοδότες, οι οποίοι τους έδιναν σημαντικές πληροφορίες για τα υποψήφια θύματά τους.

Δείτε το βίντεο: