22 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο: Γδύθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα

«Δράστης» το μοντέλο από τη Βρετανία Iskra Lawrence που συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους σόου για να μιλήσει για τη διαφορετικότητα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες ενός συρμού στο μετρό της Νέας Υόρκης το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους μια όμορφη μαυροντυμένη κοπέλα να βγάζει τα ρούχα της, να μένει με τα εσώρουχα και να βγάζει λόγο για τη σχέση των ανθρώπων με το σώμα τους.

«Δράστης» το μοντέλο από τη Βρετανία Iskra Lawrence που συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους σόου για να μιλήσει για τη διαφορετικότητα.

Η 26χρονη με τις σέξι καμπύλες αρχικά στέκεται ακίνητη μέσα στο συρμό όταν ξαφνικά αρχίζει να εκφωνεί το λογύδριό της. Αρχικα, όμως, την διακόπτει μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Η Lawrence, όμως, η οποία έχει 2,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, δεν τα χάνει  και - αν και ενοχλημένη - συνεχίζει μετά τη διακοπή το σόου αρχίζοντας να βγάζει το φόρεμά της.

Όπως είπε στους εμβρόντητους επιβάτες ήθελε να κάνει τον εαυτό της ευάλωτο και να τους δείξει πόσο μακριά ήθελε να προχωρήσει το «ταξίδι της για την αυτο-αποδοχή»

Αφού ανήρτησε το βίντεο εξήγησε ότι «ήθελα να γυμνωθώ για να μοιραστώ τη φωνή μου και να χρησιμοποιήσω τη δύναμή μου για να ξεκινήσει μια συζήτηση για τη σχέση με τους εαυτούς μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για Iskra Lawrence

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Iskra Lawrence

Αποτέλεσμα εικόνας για Iskra Lawrence

Αποτέλεσμα εικόνας για Iskra Lawrence