16 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ανακοίνωση ΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Ομπάμα: Μόνο συμπάθεια και φραστική συμπαράσταση-Ανατροπή της κυβέρνησης τώρα!

Ανακοίνωση ΣΟΚ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Ομπάμα αποκαλύπτοντας ότι δεν προέκυψε τίποτα καλό πέρα από συμπάθεια και φραστική συμπαράσταση ενώ ισοπεδώνει την "ιστορική" (σύμφωνα με Καμμένο-Πολάκη) φράση Ομπάμα ότι "η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η μόνη πολιτική" και ζητάει ανατροπή της κυβέρνησης! 

«Τίποτα καλό δεν προκύπτει για την ελληνική κοινωνία και οικονομία από τη συνάντηση Ομάμα. Είναι επιτακτική η ανάγκη ανατροπής της Κυβέρνησης μέσω εκλογών. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός απέσπασε τη συμπάθεια και τη φραστική συμπαράσταση του Προέδρου Ομπάμα ο οποίος επίσης επισήμανε την ανάγκη για συνέχιση της πολιτικής των "μεταρρυθμίσεων". Όσον αφορά τη δήλωση Ομπάμα ότι η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η μόνη πολιτική, αλλά απαιτείται επίσης ανάπτυξη και τόνωση της απασχόλησης, αυτή ηχεί παράταιρα όταν η ανεργία στη χώρα εκτινάχθηκε στο 28%» έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν τον Αύγουστο του 2013 ο Σαμαράς συναντούσε τον Ομπάμα στις ΗΠΑ και ο POTUS έλεγε ακριβώς τα ίδια ("η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η μόνη πολιτική") για τα οποία πανηγυρίζουν σήμερα


Δείτε τι είχε πει τότε ο Ομπάμα και βρείτε τις διαφορές με αυτά που είπε χθες: