21 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΙΜΠΛΕ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ! Η ΔΟΥ Πλοίων προσλαμβάνει Διευθύντρια… Ιστορικό Τέχνης!

Διαστάσεις σκανδάλου προσλαμβάνουν οι επιλογές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων για διευθυντικά στελέχη στη νευραλγική ΔΟΥ Πλοίων.

Οι αρμόδιοι παράγοντες παρά τη θύελλα αποκαλύψεων στον τύπο και το διαδίκτυο, δεν έδωσαν καμία απολύτως πειστική απάντηση για την επιλογή της 62χρονης διευθύντριας η οποία εμφανίζει στο βιογραφικό της… πτυχίο από ανοιχτό πανεπιστήμιο και μάλιστα με ειδικότητα Ιστορία Τέχνης.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο έλεγχος για φοροδιαφυγή και μάλιστα σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις με την ιστορία τέχνης μόνο η Γενική Γραμματεία Εσόδων το γνωρίζει.

Μάλιστα η εν λόγω διευθύντρια μετά το χαρτί που πήρε απ’ το ανοιχτό πανεπιστήμιο φρόντισε να παρουσιάσει και ένα πτυχίο, πάλι δια αλληλογραφίας, από κάποιο κολέγιο του Σάδερλαντ στο Λονδίνο.  Προφανώς έπαιξε ρόλο στην επιλογή της το γεγονός ότι ελέγχεται για πόθεν έσχες…

Μια ακόμα κυρία που ανέλαβε νευραλγική θέση στη ΔΟΥ Πλοίων έχει περάσει διάφορες περιπέτειες στη διάρκεια της θητείας της στη ΔΟΥ Αιγάλεω. Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία λογίστριας.

Γι’ αυτό θα πρέπει άμεσα να γίνει έλεγχος της εισήγησης απ’ τη Διεύθυνση Προσωπικού προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο προκειμένου να ελεγχθούν τα τυπικά προσόντα όσων επελέγησαν για τις διευθυντικές θέσεις ΔΟΥ Πλοίων πριν το σκάνδαλο λάβει διαστάσεις.

Υ.Γ. Ποιος εφοπλιστής που είχε ανάμειξη και σε σκανδαλώδεις συμβάσεις εξοπλιστικών, έχει εξελιχθεί σε ισχυρό λομπίστα και φυτεύει σε νευραλγικές θέσεις ΔΟΥ που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, δικά του στελέχη;

http://www.lykavitos.gr/archives/436342