07 Νοεμβρίου 2016

Βουλευτής πρότεινε να παίζουν το «God save the Queen» κι οι αριστεράντζες του BBC έπαιξαν τραγούδι των Sex Pistols

Βουλευτής των Τόρυς ζήτησε από το BBC να παίζει κάθε βράδυ τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας «God save the Queen» και οι... αρισρτεράντζες δημοσιογράφοι του BBC έβαλαν την επιτυχία των Sex Pistols «God save the Queen the fascist regime»!
Μια ταραγμένη περίοδο ζει τις τελευταίες μήνες η Βρετανία, μετά το δημοψήφισμα στο οποίο η πλειονότητα των πολιτών τάχθηκε υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η απόφαση για Brexit προκάλεσε πολιτική κρίση, αφού εκτός από την παραίτηση του πρωθυπουργού Κάμερον και την αναρρίχηση στην πρωθυπουργία της Τερέσα Μέι, αποχώρησε από την προεδρία του ευρωσκεπτικιστικού UKIP και ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο πολιτικός που μαζί με τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δεν είναι μόνο οι δύο πολιτικοί που οι Βρετανοί λατρεύουν να μισούν αλλά και τα δύο πρόσωπα που ηγήθηκαν της εκστρατείας του Brexit.

Κι ενώ οι πιθανοί κίνδυνοι για τη βρετανική οικονομία μετά την αποχώρηση από την ΕΕ είναι καθημερινό θέμα συζήτησης, με τους πολίτες να ανησυχούν για το μέλλον, ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος των Τόρυς, ο Άντριου Ρόσιντελ, ζήτησε από το βρετανικό «κρατικό» τηλεοπτικό δίκτυο BBC να μεταδίδει κάθε βράδυ τον εθνικό ύμνο «God save the Queen» με προφανή σκοπό να ανυψώνεται η ψυχολογία των πολιτών.

Πώς αντέδρασαν οι αριστεροί δημοσιογράφοι του BBC;

Αντί για τον εθνικό ύμνο «God the Queen» οι αθεόφοβοι στο BBC έπαιξαν βίντεο με την επιτυχία των Sex Pistols «God save the Queen the fascist regime» αποδεικνύοντας πώς λειτουργούν οι πραγματικά αδέσμευτοι δημοσιογράφοι όταν δέχονται συστάσεις για το πώς να κάνουν τη δουλειά τους!  για άλλη μια φορά την ορθότητα της έρευνας του Reuters ότι πάνω από το 50% των δημοσιοκάφρων είναι αριστεροί (το 61% δηλώνει και άθεο!) και ελέγχουν τα ΜΜΕ


Αλήθεια, ποιος θα τολμούσε να το κάνει αυτό στην ΕΡΤ; [Το κάνουν μονίμως υβρίζοντας την κεντροδεξιά ακόμα και όταν κυβερνάει]
Δείτε το βίντεο: