19 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΛ@ΚΕΣ! Αφαίρεσαν τον τίτλο της Miss France μετά από topless φωτογράφιση! ΦΩΤΟ

Δείτε τις φωτογραφίες που προκάλεσαν τη μεγάλη αναστάτωση και δίχασαν την κοινή γνώμη στη ΓαλλίαΚάτι δεν πάει καλά στη Γαλλία... Ίσως να πρόκειται για κρίση ταυτότητας, ίσως κάτι άλλο...
Μετά τις αποφάσεις των δικαστηρίων για την απαγόρευση του «μπουρκίνι» στις γαλλικές παραλίες, έρχεται νέα απόφαση δικαστηρίου, στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, που αφαιρεί τον τίτλο της Miss France από την εντυπωσιακή Μαργκό Λεγκράντ, διότι -άκουσον άκουσον- φωτογραφήθηκε topless!

Η 22χρονη καλλονή δεν παρουσιάστηκε σε κάποιο πορνογραφικό περιοδικό. Η Μαργκό Λεγκράντ εμφανίζεται άκρως εντυπωσιακή σε μία θεματική φωτογράφιση, μέρος της οποίας ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αυτό ήταν το μεγάλο της λάθος, καθώς άγνωστοι ζήτησαν να επέμβει η δικαιοσύνη και να αφαιρέσει τον τίτλο της Miss Centre-Val-de-Loire από την 22χρονη κοπέλα, η οποία, στο κάτω-κάτω, είναι μοντέλο και απλώς έκανε τη δουλειά της.

Όπως δήλωσε η ίδια, η φωτογράφιση αυτή έγινε πριν χρόνια. Μετά την κατάκτηση του τίτλου της, άγνωστος έστειλε το επίμαχο υλικό στον γενικό επιθεωρητή, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Η Μαργκό Λεγκράντ τόνισε πως «ανέβασα τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του, ώστε να δει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται και γιατί μου αφαίρεσαν τον τίτλο. Πολλά σχόλια μιλούσαν για αδικία, κάποια άλλα όμως, με αποκαλούσαν πόρνη. Το θεωρώ απαράδεκτο... Ένας μου έγραψε ότι "η Γαλλία δεν μπορεί να εκπροσωπείται από μία πόρνη"».

Δείτε τις φωτογραφίες που προκάλεσαν τόσο μεγάλη αναστάτωση...





Σάββας Μιχάλαρος
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ