09 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τραμπ διαφήμιζε την Pizza Hut και... έπαιζε στους Simpsons και στο «Μόνος στο Σπίτι»!

Πρότυπο επιχειρηματία-σταρ, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμφανιστεί στο σινεμά και την τηλεόραση, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, σε σποτ των McDonald's, Pepsi, Oreo και Macy'sΤον είδαμε να «πρωταγωνιστεί» (δις) στην αγαπημένη σειρά κόμικ με τους Simpsons, όμως η σχέση... λατρείας του Ντόναλντ Τραμπ με τη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη δεν περιορίζεται εκεί.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο απόλυτος συνδυασμός του επιχειρηματία-σταρ, που χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ με κάθε τρόπο, προκειμένου να προωθήσει τις επιχειρήσεις του και τον εαυτό του.

Όσο και αν είναι... ασυνήθιστο στα μέρη μας, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας να διαφημίζει τα McDonald's και τα πολυκαταστήματα Macy's, την Pizza Hut ή τα φημισμένα μπισκότα Oreo, ο εκκεντρικός Τραμπ το έχει... διαπράξει και αυτό.

Μάλιστα, το αξιοπερίεργο είναι ότι η συζυγός του και πρώην μοντέλο, Μελάνια Τραμπ, έχει κάνει στην καριέρα της μόλις μία τηλεοπτική διαφήμιση (για καθαριστικό τουαλέτας!), σε αντίθεση με τον άντρα της, που έχει σαφώς πιο... πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν.


Στην τηλεόραση μπορεί μπορεί η σημαντικότερη δουλειά του να ήταν το τηλεπαιχνίδι-ριάλιτι «The Apprentice» στο NBC, έχει όμως ουκ ολίγα περάσματα και μικρούς ρόλους σε σειρές, ταινίες και τηλεταινίες.

Χαρακτηριστικότερη όλων, ίσως, η «cameo» εμφάνιση του σε μία ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Μόνος στο Σπίτι», στο πλευρό του πιτσιρικά, τότε Μακόλεϊ Κάλκιν! Κάτι ανάλογο, ωστόσο, έχει κάνει ο Τραμπ και στην επίσης δημοφιλή και αγαπημένη σειρά ταινιών «Επιστροφή στο Μέλλον» με τον Μάικλ Τζ. Φοξ.


«Πρωταγωνιστής» και στους Simpsons!Ήταν πριν από 16 χρόνια, που μια σειρά... πολύ μπροστά από την εποχή της, όπως οι δημοφιλέστατοι Simpsons, «προέβλεπαν» την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa εμφανίζεται στο Οβάλ Γραφείο, να δηλώνει: «Έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ».


Σε σχετικές δηλώσεις του, ο δημιουργός των Simpsons, Matt Groening, είπε στην βρετανική εφημερίδα The Guardian ότι ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο και αστείο όνομα που θα μπορούσαν να έχουν σκεφτεί εκείνη την εποχή!

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ωστόσο τις τελευταίες ώρες και ακόμα ένα βίντεο από τους Simpsons, που δείχνει τον Τραμπ στα σκαλιά ενός εμπορικού κέντρου.





Το βίντεο αυτό είναι από μεταγενέστερο επεισόδιο, του Ιουλίου του 2015, με τίτλο «Trumptastic Voyage».

Καθώς φαίνεται, οι Simpsons το «έβλεπαν» να έρχεται από καιρό...