10 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΥΡΚΩΣΑ! Διαζευγμένη μητέρα έγινε «sugar baby» για να θρέψει τα τρία παιδιά της

Μία προσωρινή διέξοδος για να καλύπτει τα έξοδά της και να σπουδάσει ψυχολόγος

Κατάφερε να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και να απεμπλακεί από μία «κατάσταση ομηρίας», όπως τη χαρακτήρισε, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με άλλα, οικονομικής φύσεως προβλήματα, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα sugar baby μεγάλου site που διαθέτει συνοδούς σε μεγαλύτερους άνδρες, προκειμένου να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η 24χρονη καλλονή από την πόλη Τουσκόν της Αριζόνα στις ΗΠΑ, είναι μία από τις φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 10.000 δολαρίων. Η Σαμάνθα λαμβάνει μέρος σε μία διαδικασία που νεαρές κοπέλες, κυρίως μόνες μητέρες, προσφέρουν συντροφιά σε μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι τους καλύπτουν τις χρηματικές ανάγκες.

Για... περισσότερα, εξαρτάται αποκλειστικά από τις νεαρές μητέρες, οι οποίες δεν αποκλείεται να επιλέξουν μία ερωτική βραδιά με κάποιον από τους «χρηματοδότες» τους, ή ακόμη και να συνάψουν σχέση μαζί τους.

Η Σαμάνθα εργάζεται part-time οικονόμος σε σπίτι και μέσω του «sugar baby», με τους «sugar dadies», όπως ονομάζεται οι «σπόνσορες», συμπληρώνει το εισόδημά της, ώστε να ζήσει τα τρία ανήλικα παιδιά που έχει και να σπουδάσει ψυχολόγος, όπως είναι το όνειρό της

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να επιστρέψω στην κατάσταση ομηρίας που βρισκόμουν, για οικονομικούς και μόνος λόγους», δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ, η οποία σαφώς και δεν έχει σκοπό να... καθιερωθεί στο των συνοδών ανδρών.