16 Δεκεμβρίου 2016

Μυστήριο με τον θάνατο του «βασιλιά» των θεωριών συνωμοσίας που προέβλεψε ότι θα πεθάνει

Ο 29χρονος Max Spiers ήταν ένας από τους πιο γνωστούς συνωμοσιολόγους για UFO και είχε αρκετούς πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο 29χρονος συνομοσιολόγος βρέθηκε νεκρός σε ένα καναπέ στη Βαρσοβία της Πολωνίας, λίγες μόνο ημέρες μετά τα SMS που είχε στείλει στην μητέρα του και έγραφε: «Το παιδί σου κινδυνεύει. Εάν μου συμβεί κάτι σε παρακαλώ ψάξτο!»

Οι Πολωνικές αρχές αρχικά είπαν ότι πέθανε από «φυσικά αίτια».

Ωστόσο, μια ακόμα νεκροψιά πού έγινε στην Αμερική, όπου και έφτασε η σορός του 29χρονου για να ταφεί, δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το πώς ακριβώς πέθανε ο 29χρονος.

Οι φίλοι του Max ισχυρίζονται ότι ήταν υγιέστατος και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα με την υγεία του.


Η ιατροδικαστής Caroline O'Donnell που έκανε την 2η νεκροψία, είπε στην οικογένεια ότι πριν ο Μαξ πεθάνει, έκανε εμετό …δύο λίτρα μαύρο υγρό!

Η μητέρα του πάλι, πιστεύει ότι στην Πολωνία δεν έγινε καν νεκροψία στο πτώμα του 29χρονου.

Η αρραβωνιαστικιά του, Sarah Adams, δήλωσε στην Evening Standard, ότι το ζευγάρι είχε λάβει απειλές για τη ζωή του λίγες μόλις εβδομάδες πριν πεθάνει ο Μαξ.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχαμε συνηθίσει τις απειλές κατά της ζωής μας, αλλά δεν δίναμε και πολύ βάση. Μάλιστα έχουν απειλήσει πολλές φορές και εμένα ότι θα πεθάνω.».

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο Μαξ είχε στοιχεία για μια μυστική ομάδα που ασκούσε μαύρη μαγεία και η οποία είχε μελη αρκετούς διάσημους καλλιτέχνες αλλά και πολιτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Τόσο η μητέρα του, όσο και η αρραβωνιστικία του πιστεύουν ότι ο 29χρονος έπεσε θύμα αυτής της μυστηριώδους ομάδας…

http://www.gazzetta.gr/plus/article/1022014/mystirio-me-ton-thanato-toy-vasilia-ton-theorion-synomosias-poy-proevlepse-oti-tha-pethanei