13 Δεκεμβρίου 2016

Βισκαδουράκης: Όλο το θέατρο γελάει με την ατάκα «στις ΗΠΑ ψήφισαν τον Ντόναλντ κι εμείς εδώ τον Γκούφυ»

Τι είπε για τον γιο του, τα κλάμματα από την αγκαλία του Ιερώνυμου, τον κωφό αδερφό του που θα γίνει νονός του παιδιού του και πώς έριξε τη σύζυγό του

Για τον γάμο του, το παιδί που περιμένει, τις ιστορίες αστέγων που παρουσιάζει στο θέατρο και την ταινία Bachelor μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο Όλα Ξεκόλλα.

Όπως αποκάλυψε συγκατοίκησε από την πρώτη στιγμή με τη σύζυγό του, την Κατερίνα γιατί του άσκησε βέτο αν και υποστήριξε ότι «δεν είμαι του κεραυνοβόλου έρωτα αλλά ειμαι ρομαντικός εν πορεία».

Αναφέρθηκε και στην εξομολόγηση της γυναίκας του ότι τον ερωτεύτηκε για την ευγένειά του «και γι' αυτό είμαι περήφανος».

Μιλώντας για την ημέρα που παντρεύτηκε αποκάλυψε ότι έκλαψε πολύ «για πρώτη φορά στη ζωή μου μετά την κηδεία του πατέρα μου» όταν τον αγκάλιασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. «Τον κοίταξα, κοίταξα το θεό και είπα είμαι γεμάτος» συμπλήρωσε.

Με αγάπη μίλησε, επίσης, για την απόφαση της γυναίκας του να κάνει νονό του παιδιού τους τον αδερφό του, Δημήτρη, που είναι κωφός. «Τον επέλεξε η γυναίκα μου και θα τον κάνει πολύ χαρούμενο» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όσο για το παιδί του είπε ότι «θα είναι στη χλίδα του, θα τον πηγαίνω στο Καραϊσκάκη αλλά όταν γίνει δύο χρονών που θα περπατάει θα πιάσει σκούπα».


Όταν η συζήτηση έφτασε στην παράσταση που κάνει με ιστορίες αστέγων αποκάλυψε και την αγαπημένη του ατάκα ότι «οι Αμερικανοί ψήφισαν τον Ντόναλντ εμείς που ψηφίσαμε τον Γκούφι;» προσθέτοντας ότι γελάνε όλοι οι θεατές.

Κλείνοντας τη συνέντευξη είπε ότι «έφτασα εδώ που είμαι με 16-18 ωρες δουλειά την ημέρα. Με απορρίψανε, έκλαψα αλλά έτσι έμαθα» προσθέτοντας ότι γράφει το βιβλίο της ζωής του με τη βοήθεια ενός μέντορα ο οποίος του είπε ότι δεν πιστεύει ότι με όλα όσα έχει περάσει είναι ζωντανός.

«Ο μοναδικός συνοδοιπόρος στη ζωή μου ήταν ο Θεός, ο μοναδικός που δεν με πούλησε μέχρι τώρα» κατέληξε στην εξομολόγησή του ο Θανάσης Βισκαδουράκης.