21 Δεκεμβρίου 2016

Ο αντιδήμαρχος του Μπουτάρη που έχει… «χαρτί από γιατρό»!

Κι όμως ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει αντιδήμαρχο με χαρτί από… ψυχίατρο ότι έχει σώας τα φρένας του!
Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Πέτρο Λεκάκη, ο οποίος προκειμένου να δοθεί άδεια για event που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην πόλη αναγκάστηκε να περάσει από γιατρό, ψυχίατρο και να λάβει βεβαίωση ότι έχει… «σώας τα φράνας του».


Αναφερόμαστε σ την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του δήμου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια της οποίας περισσότερα από 3.000 βεγγαλικά που έχουν σχεδιάσει οι γνωστοί αδερφοί Νάνου θα πέσουν «βροχή» στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Προκειμένου όμως να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έπρεπε να υπάρξει και σχετική άδεια από τις Αρχές της πόλης, οι οποίες με την σειρά τους για να την εκδώσουν έπρεπε να έχουν χαρτί… ψυχιάτρου για τον άνθρωπο που υπογράφει το αίτημα χορήγησης της άδειας, δηλαδή τον αντιδήμαρχο Πέτρο Λεκάκη.

Έτσι κι έγινε. Ο νεαρός αντιδήμαρχος επισκέφτηκε ψυχίατρο και έλαβε βεβαίωση ότι «έχει σώας τας φρένας του» για να λάβει άδεια… χρήσης πυροτεχνημάτων!