22 Δεκεμβρίου 2016

Στο πλευρό του Κουτσούκη η Εθνική Ανδρών - Δώρισαν τους μισθούς τους για την επέμβαση στη Βοστώνη

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, προσφέροντας τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών στον Λεωνδία Κουτσούκη και στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και θα μεταβεί στη Βοστώνη όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδα των Ανδρών αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα έξοδα θεραπείας του Κουτσούκη, με τον αρχηγό Βασιλή Τοροσίδη να δηλώνει: «Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Οποιος φυσικά επιθυμεί να βοηθήσει, έχει ανοιχθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός για τη συγκέντρωση των χρημάτων, στον πιο δύσκολο αγώνα του Λεωνίδα Κουτσούκη.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ

345/557171-55

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

GR9101103450000034555717155

ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA