05 Δεκεμβρίου 2016

Ποιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ πλασάρεται για νέος Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και το όνομα – «σφήνα»


Ρε Κυριάκο κλείστο αυτό το μπο@ρδέλο τη ΔΑΚΕ! Τι σκατά ανανέωση θα φέρεις στο δημόσιο όταν έχεις αυτούς τους κηφήνες στα πόδια σου;

Η παραίτηση του Βασίλη Σπανάκη από επικεφαλή της γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ ξεκίνησε η ονοματολογία με το ποιος μπορεί να αναλάβει το κομβικό αυτό πόστο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr στο τραπέζι έχει ήδη πέσει το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά.  Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πρώην στενός συνεργάτης του Κώστας Μπακογιάννη φαίνεται να κερδίζει έδαφος για τη θέση του γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς που μέχρι το 2014 ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές κατέβηκε ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του Νοτίου τομέα με τον Γιάννη Σγουρό ενω στις εσωκομματικές στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάντως ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα είναι και πολιτικός φίλος του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Θανάση Νέζη ο οποίος μεταξύ άλλων γνωρίζει τη γαλάζια ανθρωπογεωγραφία καλύτερα από τον καθένα, στην οδό Πειραιώς.

Τις τελευταίες ώρες όμως ενα όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι και αυτό του σημερινού αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Πηνιώτη.

Ο Πηνιώτης που εργάζεται στη ΔΕΔΔΗΕ και εχει διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Μιχελάκη ενω στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήταν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μοσχάτο εκεί που διεκδικούσε το δήμο ο μεχρι πρότινος γραμματέας Βασίλης Σπανάκης. Με λίγα λόγια Πηνιώτης και Σπανάκης έχουν άριστες σχέσεις.

πηγή: 15minutes.gr