06 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο: Η απίστευτη μάχη λιονταριών-νεροβούβαλου για να φάνε τα πεινασμένα λιονταράκια

Οι σκηνές άφησαν τους τηλεθεατές με μια γλυκόπικρη γεύση σε αυτή τη μάχη καθώς ήξεραν ότι το να διαλέξουν μια πλευρά, θα σήμαινε ότι ήθελαν τον θάνατο του άλλου

Οι τηλεθεατές του Planet Earth II, έμειναν με μεικτές εντυπώσεις και διχασμένοι μετά το επεισόδιο που είδαν και κατέγραφε μια ομάδα λιονταριών να προσπαθεί να καταβάλει έναν νεροβούβαλο ενός τόνου για να ταΐσουν τα πεινασμένα μικρά τους.

Οι απίστευτες σκηνές στη σειρά του BBC έδειχνε τις μεγάλες γάτες να δουλεύουν σαν ομάδα ώστε να ρίξουν το τεράστιο ζώο με το ποιο θα μπορούσαν να χορτάσουν οι ίδιες, αλλά και τα τρία λιονταράκια που είχαν στην αγέλη.

Καθώς τα ενήλικα λιοντάρια όρμησαν και έμπηξαν τα νύχια τους στον βούβαλο προσπαθώντας να αποφύγουν τα θανατηφόρα κέρατά του, τα μικρά παρακολουθούν χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται από το αν θα τα καταφέρουν τελικά οι λιονταρίνες.

Μια λιονταρίνα κατάφερε να πάει πίσω από το ζώο και άρχισε να δαγκώνει τα πλευρά του. Καλυμμένος με αίμα ο βούβαλος άρχισε να κουράζεται όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να τον ρίξει στο έδαφος, όπου θα γινόταν βορά στις διαθέσεις των κυνηγών του.

Αυτές οι σκηνές άφησαν τους τηλεθεατές με μια γλυκόπικρη γεύση σε αυτή τη μάχη καθώς ήξεραν ότι το να διαλέξουν μια πλευρά, θα σήμαινε ότι ήθελαν τον θάνατο του άλλου: Κι αυτό γιατί αν πέθαινε ο βούβαλος, θα επιζούσαν τα λιονταράκια, ενώ αν ξέφευγε το τεράστιο ζώο, τα μικρά δεν θα επιβίωναν.

Όπως έγραψε κάποιος στο Twitter: «Αυτό παραπάει. Φώναζα υπέρ του βούβαλου, αλλά μετά θυμήθηκα ότι τα λιονταράκια πρέπει να φάνε».

Κάποιος άλλος ήταν το ίδιο μπερδεμένος: «Όταν θέλεις τα πεινασμένα λιοντάρια να μπορούν να φάνε, όμως θέλεις και τον βούβαλο να ξεφύγει»...