27 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο: Ο άλλος ζήτησε να τιμωρηθεί η μασκότ της Γουότφορντ!

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας εκνευρίστηκε με την αντιδραση της μασκότ των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του Ζαχά όταν ο τελευταίος ζήτησε πέναλτι

Στον κόσμο της Premier League είναι μία από τις πιο γνωστές φιγούρες… «Harry the Hornet» το όνομα της και είναι η μασκότ της Γουότφορντ, που μετά το τέλος του χθεσινού εντός έδρας αγώνα με την Κρισταλ Πάλας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Ο λόγος; Η αντίδραση του στο τέλος του αγώνα, όταν περνώντας δίπλα από τον επιθετικό της Πάλας Βίλφριντ Ζαχά έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη βουτιά, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Γουότφορντ και προκαλώντας την (ήρεμη) αντίδραση του παίκτη.

Ο Ζαχά στο 87’ σε μια διεκδίκηση εντός περιοχής βρέθηκε στο έδαφος και ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται» και η μασκότ ουσιαστικά τον ειρωνεύτηκε ότι έκανε βουτιά.


Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Πάλας, ζήτησε από την Premier League αλλά και την αγγλική Ομοσπονδία την τιμωρία της μασκότ!

«Η μασκότ ξεπέρασε τα όρια. Αν κάποιος κάνει βουτιά για να κερδίσει πέναλτι δεν αντιδρά τόσο έντονα όσο ο Ζαχά! Υπήρξε επαφή και δεν δόθηκε», είπε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας και συνέχισε: «Είναι θέμα της Γουότφορντ το τι θα κάνει, αλλά σίγουρα πρέπει να ασχοληθούν τόσο η Premier League όσο και η FA! Αν και προσωπικά δεν είδα το περιστατικό, αυτή η συμπεριφορά θα μπορούσε να προκαλέσει άσχημες συμπεριφορές»