27 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ στην Κρήτη! Αυτός είναι ο άτυχος άνδρας που πολτοποιήθηκε από αυτοκίνητα μετά από τροχαίο

Ο θανατηφόρος τραυματισμός προήλθε από την πάρασυρση του 53χρονου από το πρώτο ΙΧ - Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του οδηγού ενώ κρατούνται και δύο οδηγοί που δεν είδαν τον άτυχο άνδρα και τον πάτησαν με τα οχήματά τους

Στην ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα που έχασε με τραγικό τρόπο σήμερα το πρωί την ζωή του προχώρησαν οι αρχές του τόπου.

Ένας άνδρας από την Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας, είναι το θύμα του απίστευτου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών, μετά τη διασταύρωση των Δαφνών. Ο 53χρονος εργολάβος Μιχάλης Ψυχάκης. βρήκε τον θάνατο κάτω από τις ρόδες τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων, που πέρασαν από πάνω του, προφανώς γιατί δεν μπόρεσαν να τον δουν. Η σορός του ταυτοποιήθηκε από τους συγγενείς του με δυσκολία, καθώς τα αλλεπάλληλα χτυπήματα από τα αυτοκίνητα, είχαν παραμορφώσει το άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr ο πρώτος οδηγός που, φαίνεται ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, δεν τον εγκατέλειψε και συνελήφθη. O θανατηφόρος τραυματισμός προήλθε από την παράσυρση του 53χρονου από το πρώτο ΙΧ. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του οδηγού ενώ κρατούνται και δύο οδηγοί που δεν είδαν τον άτυχο άνδρα και τον πάτησαν με τα οχήματά τους.

Πηγή: Cretapost, ekriti