15 Δεκεμβρίου 2016

Βαρουφάκη σε συνεργάτη του Μοσκοβισί: Να αφήσει τις υποκρισίες στους FT! Σε κάθε Eurogroup στήριζε το 3,5% πλεόνασμα του Σόιμπλε

O πρώην ΥΠΟΙΚ κατηγόρησε τον Ευρωπαίο επίτροπο για «ρεσιτάλ υποκρισίας» - «Δεν θυμάμαι να σε είδα στην αίθουσα την περασμένη εβδομάδα» του απάντησε ο Σάιμον Ο' Κόνορ - Τι απάντησε ξανά ο ΒαρουφάκηςΤον διαδικτυακό καβγά με συνεργάτη του Πιερ Μοσκοβισί προκάλεσε η έντονη κριτική που άσκησε στον Πιερ Μοσκοβισί με ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για το άρθρο του Ευρωπαίου επιτρόπου στους Financial Times.

Ο κ. Βαρουφάκης στην ανάρτησή του έκανε λόγο για «ρεσιτάλ υποκρισίας» καυτηριάζοντας τη στάση «όχι άλλη λιτότητα για την Ελλάδα 3,5% πρωτογενή για χρόνια».

«Έτσι αποδομείται η ΕΕ» καταλήγει στο σχόλιό του ο πρώην υπ. Οικονομικών.

Στον Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε το μέλος της ομάδας του Πιέρ Μοσκοβισί, Σάιμον Ο' Κόνορ, ο οποίος με δηκτικό ύφος απάντησε στον πρώην υπ. Οικονομικών ότι «δεν θυμάμαι ο Πιερ Μοσκβοσί να έχει υπερασπιστεί αυτή τη θέση ή να σε είδα στην αίθουσα όταν συζητούσαμε αυτό το θέμα».


Την απάντηση δεν άφησε... αναπάντητη ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος μέσα σε ένα λεπτό έγραψε ξανά ότι ο Πιερ Μοσκοβισί «υπερασπίστηκε την απαίτηση Σόιμπλε για πλεόνασμα 3,5% συνεχώς από κάθε Eurogroup μετά τον Μάρτιο του 2015. Τέλος».