09 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Βίντεο: Διάσημος τηλεπαρουσιαστής τις...«τρώει» on camera από Γερμανίδα dominatrix

Ο Conan O'Brien, ένας από τους πιο πετυχημένους Αμερικανούς τηλεπαρουσιαστές, λατρεύει τα ταξίδια. Έτσι, κατά καιρούς φτιάχνει βαλίτσες, προμηθεύεται χάρτες και επισκέπτεται με την κάμερα της εκπομπής του διάφορους προορισμούς, όπου φροντίζει πάντα να βιώσει τις... αυθεντικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει κάθε μέρος της Γης.
Μετά λοιπόν από την Κούβα, τη Βόρεια Κορέα, την Ιρλανδία και την Αρμενία, ο ψηλός κοκκινομάλλης παρουσιαστής που είναι διάσημος για το πηγαίο χιούμορ του, αποφάσισε να επισκεφθεί τη Γερμανία. Και ποια άλλη εμπειρία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο «αυθεντικά γερμανική» από μια επίσκεψη στο... μπουντρούμι μιας dominatrix.



«Το Βερολίνο εδώ και χρόνια θεωρείται το μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να εξερευνήσουν τις πιο σκοτεινές και άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Ήθελα να ανακαλύψω εάν αυτό ήταν όντως αλήθεια», λέει στην αρχή του βίντεο ο Conan, προτού μπει στο άδυτο του BDSM «παλατιού» της Mistress Velvet Steel, μιας εντυπωσιακής μελαχρινής dominatrix.

Η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική, με την αυστηρή καλλονή να δοκιμάζει τα «εργαλεία» της στον παρουσιαστή και στο τέλος - παρά τις αντιρρήσεις του - να τον ξεγυμνώνει και να του τις «βρέχει» στον πισινό on camera. Απολαύστε το βίντεο:


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ