06 Δεκεμβρίου 2016

Pole Dancing από sexy Santas μπροστά στα έκπληκτα μάτια οικογενειών

Αυτοσυστήθηκαν ως «Οι Μητέρες των Χριστουγέννων» και προκάλεσαν σάλο στους επισκέπτες, αλλά και στους χρήστες του διαδικτύου

Τι αντιπροσωπεύουν τα Χριστούγεννα; Τη Γέννηση του Χριστού. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μία αμιγώς θρησκευτική γιορτή. Ο Άγιος Βασίλης ωστόσο, είναι συνδεδεμένος με την Πρωτοχρονιά. Με το πέρασμα των χρόνων, η λεπτή αυτή γραμμή που χωρίζει τον μεγαλόκαρδο άγιο από το ξεσάλωμα που συνεπάγεται λόγω της αλλαγής του χρόνου, παραβιάστηκε. Σε πολλές περιοχές, όπως στην Μπρεστ της Γαλλίας, το ξεσάλωμα έλαβε άλλες διαστάσεις, καθώς σέξι κορίτσια ντυμένα Άγιος Βασίλης, πρόσφεραν ένα άκρως αισθησιακό pole dancing show μπροστά στα έκπληκτα μάτια παιδιών και οικογενειών, που είχαν σπεύσει στην περιοχή, προκειμένου να διασκεδάσουν.


Πολλοί από τους επισκέπτες τράβηξαν φωτογραφίες των κοριτσιών, τις οποίες ανέβασαν στα social media, προκαλώντας πολύ μεγάλες αντιδράσεις. Μετά από αρκετή ώρα, οι φύλακες πήραν εντολή να δράσουν και να απομακρύνουν τις κοπέλες, καθώς το χριστουγεννιάτικο παζάρι είχε αρχίσει να εξελίσσεται σε strip show, σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον αρχικό σκοπό του.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το συγκεκριμένο show δεν είχε συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα και εξέφρασαν τη λύπη τους για την εμφάνισή του. Οι δύο κοπέλες αυτοπαρουσιάστηκαν ως «Οι Μητέρες των Χριστουγέννων» και προφανώς προσέλκυσαν την προσοχή, καθώς εξελίχθηκαν στο happening της ημέρας.

Εκτός από τους ελεύθερους ή τα ζευγάρια χωρίς παιδιά, πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το θέαμα, καθώς βρέθηκαν στο σημείο με τις οικογένειές τους και αναγκάστηκαν να εξηγούν στα παιδιά τους τι ακριβώς είχε συμβεί.

Parents taking their children to a Christmas market in France were shocked to discover two pole-dancing women dressed up in sexy Santa outfits