16 Δεκεμβρίου 2016

Γελάει το twitter με το #γαϊδούρι_Πολάκη

Μετά την πρωτοφανή κόντρα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στη Βουλή, τη συνέχεια έδωσαν οι χρήστες των social media

Μέχρι και... μαντινάδες ενέπνευσε στους χρήστες του twitter η σκληρή κόντρα Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.












Η κόντρα στη Βουλή...
Η αλήθεια είναι πως οι δύο πολιτικοί προσέφεραν... αρκετή πρώτη ύλη. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. «Θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» αντέταξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. 


Πολάκης: Εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε..
«Εμείς δεν προσκυνήσαμε σε αυτή την ζωή. Δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έγινες εσύ για να γίνεις πιο μνημονιακός και πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από όσα έχει στην αυλή του» συνέχισε ο κ. Πολάκης. «Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούνε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιος θα διοριστεί σε βαστούνε. Ένα σύστημα που το ταϊζατε με 6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;» έκλεισε την τοποθέτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Γεωργιάδης: «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!»...
«Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Αν δεν τα φέρετε θα σου κάνω μήνυση. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης. «Ή θα φέρεις τα χαρτάκια τώρα ή θα γίνει εδώ της Κρήτης! Δεν παίζει με την τιμή και την υπόληψή μου κανένας» εξερράγη ο 'Αδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι. Από εμένα δεν κρύβεσαι Πολάκη!».

Μανωλίδου: «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου»...
Το θυμό της Ευγενίας Μανωλίδου προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter και με πίκρα, αναρωτιέται: «Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»;

Γιάννης Αντύπας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ