23 Δεκεμβρίου 2016

Όταν η ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου καταλήγει στο γκρεμό! [vid]

Η προσπάθεια ενός φορτηγού να βγάλει ένα SUV από μια δύσκολη κατάσταση, είχε τη χειρότερη δυνατή κατάληξη.

Το μαύρο SUV –μάλλον ένα Honda CR-V προηγούμενης γενιάς– έχει γλιστρήσει κι έχει μείνει με τον ένα πίσω τροχό του κρεμασμένο στο κενό.

Ο δρόμος είναι λασπωμένος ή πιθανότατα παγωμένος, οπότε ο οδηγός του CR-V δεν έχει την πρόσφυση για να το βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Αντί να περιμένει να στεγνώσει η λάσπη ή να λιώσει ο πάγος, αποφασίζει να καλέσει βοήθεια, που έρχεται με τη μορφή ενός φορτηγού.

Μέχρι εδώ όλα καλά, και ο οδηγός του φορτηγού κάνει όπισθεν στο στενό και κατηφορικό δρομάκι για να πλησιάσει το Honda και να δέσει το σχοινί ρυμούλκησης. Όμως χάνει τον έλεγχο και το φορτηγό γλιστράει αναξέλεγκτο προς το CR-V, το χτυπάει και το σπρώχνει στο κενό για να προσγειωθεί τελικά μέσα στην –ευτυχώς ρηχή– λίμνη.

Στο video της Live Leak δεν υπάρχουν εξηγήσεις για το πώς το Honda βρέθηκε εκεί. Πιθανώς ο οδηγός του υπερεκτίμησε τις δυνατότητες της τετρακίνησης. Δεν μας πληροφορεί όμως ούτε για το αν μέσα στο CR-V υπήρχαν επιβάτες – ας ελπίσουμε πως ήταν άδειο– και ο σχολιασμός στα κινέζικα δεν μας πολυβοηθάει.

Αρχικά, βλέποντας το φορτηγό να γλιστράει με τις πάντες, θέλεις να γελάσεις. Μετά όμως το γέλιο σού κόβεται καθώς βλέπεις το SUV να γκρεμίζεται. Και εύχεσαι να μην έγινε στη συνέχεια προσπάθεια να ρυμουλκηθεί το φορτηγό, διότι αλλιώς η λίμνη θα έχει πλέον γεμίσει με στραπατσαρισμένα αυτοκίνητα…


Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης
http://www.drive.gr/news/kosmos/mi-voithas-fileeee-video