05 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-Zoυράρις: Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα όταν γίνει το Μετρό Θεσσαλονίκης, δηλαδή ποτέ! [βίντεο]

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο του αμαξοστασίου του Μετρό Θεσσαλονίκης με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο υφυπουργός παιδείας, Κώστας Ζουράρις, όπως είναι φυσικό κλήθηκε να απαντήσει για τα έργα που πραγματοποιούνται αλλά και για το πότε πρόκειται να είναι έτοιμα. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ και για το πότε θα πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

«Για τα εγκαίνια της επανενάρξεως του μετρό, η σοβαρή ερώτηση είναι πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα όταν τελειώσει το μετρό, δηλαδή ποτέ! Όπως είπε και ο δήμαρχος Μπουτάρης, πρέπει να συνεχίζεται επ’ αόριστον. Μέχρι το 2050 είπε ο Μπουτάρης, άρα ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα το 2051. Δεν είμαι απαισιόδοξος, είμαι επιστήμονας», σχολίασε ο κ. Ζουράρις ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.


Πηγή Βίντεο: Τhessnews.gr