29 Φεβρουαρίου 2016

«Γκρέμισε» τα μπετά στο ντέρμπι – Η ξανθιά καλλονή που μοίρασε… εγκεφαλικά (ΦΩΤΟ)

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, «μοίρασε» εγκεφαλικά στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός…

Στις εξέδρες αυτή που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ ήταν η κοπέλα της φωτογραφίας.

ΦΩΤΟ-Σκληρή μάχη για το «καλύτερο παπαγαλάκι ΣΥΡΙΖΑ»: Πέρασε μπροστά ο Νικόλας

Τις τελευταίες μέρες ο Ευαγγελάτος έχει ξεπεράσει και τον Χατζηνικολάου στην προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ... 

Ενώ όλη η Ελλάδα είδε τον πανικό στο non papar του Μαξίμου να απειλήσει τον Ψυχάρη με φυλακή αν δημοσιεύσει ηχογραφημένη συνομιλία με τον Τσίπρα, ο Νικόλας είδε:

ΗΠΑ: 27χρονη έκανε σ@ξ με 14χρονο αγόρι και κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή

Ο πατέρας του νεαρού υποψιάστηκε τη σχέση του με την Κρίστεεν Χάρντεν, όταν υπέπεσαν στην αντίληψή του μηνύματα και διάλογοι στο facebook

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μαλ@κας της χρονιάς

Κρητικός αγρότης: "Είμαι το βαθύ ΠΑΣΟΚ που μετά από 20 χρόνια αποφάσισα και πέρσι ψήφισα 3 φορές ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψα ότι..." και βέβαια όλα τα λεφτά το κλείσιμο της συνέντευξης:

Οι Πόντιοι της Νέας Υόρκης τίμησαν τον Ιβάν Σαββίδη!

Με μια εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν οι παραδοσιακές φορεσιές και ο ήχος της λύρας, ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Υόρκης “Κομνηνοί”, τίμησε τον επιχειρηματία, μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και πρώην συντονιστή του ΣΑΕ (περιφέρεια χωρών πρώην ΕΣΣΔ) Ιβάν Σαββίδη, για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, τους απόδημους και την Ελλάδα.

Τουρκία: "Πόρτα" στην Γερμανίδα ΥΠΑΜ για ΝΑΤΟϊκό πλου στα τουρκικά ύδατα

Πόρτα στην Γερμανίδα υπουργό Άμυνας και στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη SNMG2 έριξαν οι Τούρκοι, προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο, το οποίο ακόμα δεν έχει επιλυθεί.

ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ! Αναστασιάδης: Κατέθεσε αίτημα στην ΕΕ για να γίνει επίσημη η τουρκική γλώσσα

Απίστευτα πράματα πριν πάρει οτιδήποτε χειροπιαστό...

Επίσημο αίτημα για ένταξη της τουρκικής γλώσσας στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ κατάθεσε ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Euobserver.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΙΡΕΚΤ! Βίντεο: Οπαδοί της QPR και της Μπέρμιγχαμ παίζουν μπουνιές μέσα στο γήπεδο

Απίστευτο περιστατικό την ώρα που το ματς βρίσκεται σε εξέλιξη

Ποιος είπε ότι η βία αποτελεί... αποκλειστικό προνόμιο των ελληνικών γηπέδων; Ποιος είπε ότι στη Βρετανία όλοι οι φίλαθλοι ασχολούνται με το άθλημα και δεν υπάρχουν πάθη; Όποιος το πιστεύει αυτό, κάνει λάθος.

Εξώδικο του "αρχιμανδρίτη" Νίκου Παππά στον ΔΟΛ

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς απέστειλε εξώδικο κατά του Οργανισμού ΔΟΛ για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών, σε μια προσπάθεια να σταματήσει να ακούγεται το ονομά του όπως ακούγεται στις υποκλαπείσες συνομιλίες των εκβιαστών που τον στήριζαν.

Βίντεο: Ξύλο με λοστούς σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Κίνα

Οι δράστες φορούν φανέλες της Άρσεναλ και αρχίζουν μια απίστευτη επίθεση εναντίον άλλων ατόμων που βρίσκονται μέσα σε γήπεδο 5x5

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Προσκύνησε η Αργεντινή: Συμφώνησε «επί της αρχής» για $4,65 δισ. με τα hedge funds

Δείτε πόσα αναγκάζεται να πληρώσει για να ξαναβγεί στις αγορές

Σε μια ιστορική «συμφωνία επί της αρχής» προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η Αργεντινή με τα hedge funds που είχαν μηνύσει την χώρα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Λεφτά υπάρχουν(;) Δώσαμε 548 ευρώ για 4 τραπεζομάντηλα!

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσουμε ή να θυμώσουμε! Γιατί όσο διαβάζουμε στη «Διαύγεια» τους λόγους για τους οποίους ξοδεύονται υπέρογκα ποσά (κάποιες φορές τα πολλά μικρά φτιάχνουν ένα υπέρογκο ποσό), τόσο καταλαβαίνουμε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!

Ανεξάρτητο ενιαίο ταμείο ζητούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιστήμονες

Κοινή σύσκεψη των επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΣΙΓΑ ΡΕ "ΣΚΛΗΡΟΙ"! ΦΕΡΑΤΕ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ! Με κομάντος και χημικά οι Σκοπιανοί κατά των προσφύγων

Σκληρή τακτική απέναντι στους περίπου 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ειδομένη συνεχίζουν να ακολουθούν οι Σκοπιανοί, οι οποίοι θα μπορούσε κανείς να πει ότι υποδαυλίζουν την ένταση.

Το 45% των Αμερικανών δεν πληρώνει εφορία - Το 87% των φόρων το πληρώνουν οι πλούσιοι


Φοροδιαφυγή της αρκούδας ακούγεται αυτό που ο Ελληναράς θα καταλάβει σαν "είδες εκεί πληρώνουν οι πλούσιοι"... η αλήθεια βέβαια είναι ότι αρμέγουν όλο τον υπόλοιπο πλανήτη με τα όπλα οπότε δεν τους νοιάζει τι και αν θα πληρώσει ο φτωχομπινές

Το 1% των πλουσίων έχει πραγματική επιβάρυνση μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα φορολογουμένων, επτά φορές παραπάνω από το 50% της βάσης

Πάνω από 4 στους 10 Αμερικανούς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τι θα πληρώσουν στην εφορία, αφού είτε δεν έχουν φορολογητέο εισόδημα είτε έχουν βρει τρόπους να μην φορολογούνται.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΙΛΑΜΕ! Φοιτητής αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο επειδή τάχθηκε κατά των γάμων ομόφυλων ζευγαριών

Υπερασπίστηκε δημόσια υπάλληλο που αρνήθηκε να εκδώσει άδειες γάμου - Ο 38χρονος είναι μέλος χριστιανικής κοινότητας

Την πόρτα της εξόδου είδε ένας φοιτητής του πανεπιστημίου του Σέφιλντ, στην Κομητεία του Νότιου Γιορκσάιρ, στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ανήρτησε σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook κατά το οποίο τασσόταν κατά των γάμων ομόφυλων ζευγαριών.

Διατηρούνται οι διπλές - τριπλές συντάξεις πρώην βουλευτών και με το νέο ασφαλιστικό

Στα 2.304 ευρώ το ανώτατο όριο για μία σύνταξη, στα 3.088 ευρώ η «οροφή» για δύο ή περισσότερες συντάξεις

Το καθεστώς της είσπραξης των πολλαπλών συντάξεων σε πρώην βουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες θα διατηρήσει η κυβέρνηση με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο σύμφωνα όσα είπε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στην Βουλή.

Πηγές Μαξίμου σε PANIC MODE: Κακούργημα αν έχει ηχογραφηθεί η συνάντηση Τσίπρα με τον Σταύρο Ψυχάρη

Παραβλέπουμε τις απειλές ότι είναι κακούργημα, που δείχνουν πόσο βρώμικος είναι ο Τσίπρας γιατί αν ήταν καθαρός θα έλεγε "αν με έχει ηχογραφήσει, ας βγάλει το ηχητικό να δούμε ποιος λέει αλήθεια".... αν όμως ο Ψυχάρης είναι μάγκας θα βγάλει την κασέτα να ακούσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία Πρωθυπουργό να διαπλέκεται

Με πολύ σκληρό αλλά και προειδοποιητικό ύφος κυβερνητικές πηγές απαντούν στο ενδεχόμενο ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης να δημοσιοποιήσει μυστικά καταγεγραμμένο υλικό, έτσι όπως τουλάχιστο ερμηνεύονται από πολλούς αναφορές στα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα από πλευράς του.

Λεβέντης: Με πήρε σήμερα ο Τσίπρας τηλέφωνο, ήταν πολύ ανήσυχος για το προσφυγικό [βίντεο]

Το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το μεσημέρι, αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στο «Ε» ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε ότι ο Πρωθυπουργός τον πήρε στη μία το μεσημέρι τηλέφωνο προκειμένου να τον ενημερώσει για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή στις 12:00.

Αυτά είναι τα σπίτια στα οποία συναντήθηκαν ο Τσίπρας και Ψυχάρης [εικόνες]

Το άρθρο του Βήματος της Κυριακής για τις προεκλογικές συναντήσεις Τσίπρα-Ψυχάρη θα αφήσει εποχή, τόσο για τη... γάτα Ιμαλαϊων όσο και για τον πολιτικό πάταγο που προκάλεσε.

Στο εν λόγω άρθρο ο εκδότης αφηγείται με λεπτομέρειες και με σπαρταριστό τρόπο -που εγγίζει τα όρια της εμμονής στις λεπτομέρειες, αφού αναφέρει ακόμη και τις τιράντες που φορούσε το 2014 στη συνάντησή του με τον μετέπειπα πρωθυπουργό- το μυστικό ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα σε σπίτι κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, στις 4 Ιουλίου.

Οι τόπλες παρουσιάστριες ειδήσεων -Κανάλι στην Αλβανία λέει τη γυμνή αλήθεια, κυριολεκτικά [εικόνες]

Την κυριολεκτική έννοια της γυμνής αλήθειας αποφάσισε να επιστρατεύσει ένα κανάλι στην Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Κι όμως! Το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο (στα χαρτιά) από το 1987!

Μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την έναρξη των σταματημένων εργασιών του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, το σίγουρο είναι ότι η υπομονή των Θεσσαλονικέων… τελειώνει!

Το έργο γνωστό ως και «τρύπα του Κούβελα» παραμένει ανολοκλήρωτο στο πέρασμα των δεκαετιών με τους Θεσσαλονικείς να ταλαιπωρούνται μέρα με τη μέρα.

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «καυτή» βραδιά του Τόνι Μπλερ με την σύζυγο του Μέρντοχ

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ γνώρισε το 2011 τον μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ και την γοητευτική, τότε σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ - Αν και παντρεμένος με την Τσέρι ο Μπλερ γοητεύτηκε από την Κινέζα καλλονή και το παράνομο ζευγάρι άρχισε τις μυστικές συναντήσεις

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΜΕ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά στους πρόσφυγες

«Η Ελλάδα ξέρει από προσφυγιά. Οι παππούδες μας ήρθαν το 1922 κυνηγημένοι από την Μικρά Ασία, πρόσφυγες και οι ίδιοι (ΡΕ ΜΑΛ@ΚΙΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΡΩΓΩ!!). Σήμερα έχουμε ιστορικό καθήκον να ανταποκριθούμε με ανθρωπιά και αλληλεγγύη», αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ! 27.000 πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα μέσα σε 1 βδομάδα-Πού βρίσκονται

Δείτε το χάρτη του ΑΠΕ που μιλάει για 22.000 πρόσφυγες ενώ αν αθροίσεις τα νούμερα βγαίνουν 27.000!

Καραβάνια προσφύγων και μεταναστών βρίσκονται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Άνθρωποι απελπισμένοι που αναζητούν ένα ένα άνοιγμα στα σύνορα για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη φιλοξενούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πήρε το Όσκαρ αλλά δεν την χειροκρότησε κανείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με τον κινηματογράφο που να μην ονειρεύεται το χειροκρότημα τη στιγμή που ανακοινώνεται πως κερδίζει ένα Όσκαρ.

Τι συμβαίνει όμως όταν σου απονέμεται ένα Όσκαρ και δεν σε χειροκροτεί κανείς;

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ! Ο υφ. Εργασίας ανακοίνωσε νέα μειωμένα κατά 15-20% μειωμένα ανώτατα όρια σε κύριες συντάξεις

Με το νέο ασφαλιστικό νόμο, το ανώτατο όριο εισοδήματος από συντάξεις για όσους λαμβάνουν περισσότερες από μία σύνταξη θα είναι 3.088 ευρώ μικτά για το σύνολο των συντάξεων, από 3.680 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ το ανώτατο όριο για τη μία σύνταξη, θα είναι στα 2.304 ευρώ από 2.773 ευρώ που είναι σήμερα, ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος.

ΚΑΙ ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ: Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για το Ελληνικό - Τι θα γίνει με το "Ελευθέριος Βενιζέλος"

«Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων έπρεπε να γίνει ούτως ή άλλως», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας. ο οποίος αναφέρθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», το «Ελληνικό» και το λιμάνι του Πειραιά.

Τον πρότεινε διεθνής επιτροπή των δανειστών και οι "ανέσες αξιοπρέπειας" υπέγραψαν το διορισμό του: O Αθανάσιος Θανόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Ο Αθανάσιος Κων. Θανόπουλος ανέλαβε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, τα καθήκοντα του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο Αθανάσιος Θανόπουλος προτάθηκε ομόφωνα για τη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ από διεθνή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Χάος στη «Ζούγκλα» του Καλαί -Εκκενώνουν μέρος του καταυλισμού, πρόσφυγες έβαλαν φωτιά στις σκηνές [εικόνες]

Φωτιά άρχισαν να βάζουν στις σκηνές τους οι πρόσφυγες στη «Ζούγκλα» του Καλαί, καθώς από το πρωί η αστυνομία προσπαθεί να εκκενώσει το νότιο μέρος του καταυλισμού που υπάρχει εκεί.

Οι αρχές επιστράτευσαν μπουλντόζες και ομάδες κατεδάφισης για τη διάλυση των αυτοσχέδιων καταλυμάτων. Με την κατάσταση τεταμένη, συνελήφθη μία Βρετανίδα- μέλος των ακτιβιστών «Χωρίς Σύνορα», τους οποίους οι Γάλλοι κατηγορούν ότι ενθαρρύνουν τους πρόσφυγες να επιτίθενται στην αστυνομία.

Αν η Γερμανία θέλει κι άλλους πρόσφυγες, ας τους παίρνει απευθείας από την Ελλάδα, λέει ο Αυστριακός υπουργός Αμύνης

Επίθεση κατά του Βερολίνου από τον Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ αφού η Μέρκελ επέρριψε ευθύνες στην Αυστρία και τόνισε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί

Λίγες ώρες αφότου η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επέρριψε ευθύνες
στην Αυστρία για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ και αφού τόνισε πως η Αθήνα δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί τη στιγμή της μεταναστευτικής κρίσης, ο Αυστριακός υπουργός Αμύνης προκαλεί με δηλώσεις του.

Την Παρασκευή, μετά από πιέσεις, στις 12 το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό

Το είπε ο Αλ. Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη - Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε για το θέμα και με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νωρίτερα σήμερα....

Ωραίος ο σταλίνας δήμαρχος: Δε θέλουμε hotspot στην Πάτρα-Θα τους στηρίξουμε να συνεχίσουν το ταξίδι τους

«Είμαστε αντίθετοι με τα hot spots, που δημιουργούν μόνο συνθήκες εγκλωβισμού», δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αφορμή δημοσιεύματα περί πιθανής δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Αμερικανός φοιτητής απολογείται κλαίγοντας στη Βόρειο Κορέα - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με τη δημόσια απολογία ενός αμερικανού φοιτητή, 21 ετών που συνελήφθη στα τέλη Δεκεμβρίου στη Βόρειο Κορέα για κατασκοπεία (όπου κρατούνται άλλοι 2 πολίτες Δυτικών χωρών) και γιατί προσπάθησε να κλέψει ένα προπαγανδιστικό πόστερ με σλόγκαν της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Ανίκανη η κυβέρνηση -6 άμεσες δράσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

Συνεδρίαση με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεως για το προσφυγικό είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο κ. Μητσοτάκης, με δηλώσεις του μπροστά από τις κάμερες έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση για τη προσφυγική κρίση, επισημαίνοντας ότι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

ΤΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; Ζάιμπερτ: Αλλο το χρέος, άλλο το προσφυγικό

Αποτελεί ξεχωριστό ζήτημα η προσφυγική κρίση και άλλο η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζαίμπερτ.

Πως η συμφωνία Δραγασάκη με "ναζί" λομπίστες συνδέεται με την προπαγάνδα για "λίστα Μπόργιανς που αρνήθηκαν οι προηγούμενοι"

Η κυβέρνηση αρνήθηκε το προσύμφωνο συνεργασίας με τη συμβουλευτική GoetzPartners. Τώρα αποδεικνύεται ότι φέρει την υπογραφή του αντιπροέδου

Την άνευ προηγουμένου διγλωσσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η οποία, την ίδια ώρα που κατηγορούσε τους προκατόχους της ως «Γερμανοτσολιάδες», επειδή συνεργάζονταν με το επίσημο γερμανικό κράτος, υπέγραφε εν κρυπτώ και παραβύστω προσύμφωνο με Γερμανούς «λομπίστες», αποκαλύπτουν έγγραφα που φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΟΚ! Γ.Γ. Καταναλωτή: Καταγγελίες για κερδοσκοπία σε βάρος προσφύγων-Εντατικοί έλεγχοι

Με αφορμή  καταγγελίες σχετικά με παρατηρούμενα φαινόμενα αθέμιτης κερδοσκοπίας σε περιοχές υποδοχής και σε οδικούς άξονες μετακίνησης προσφύγων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, υπό το Γενικό Γραμματέα.

ALERT! ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΛΠ.-Γ. Σηφάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ακατάλληλο το στρατόπεδο στα Γιαννιτσά για κέντρο μετεγκατάστασης

Ακατάλληλο για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων, χαρακτηρίζει το πρώην στρατόπεδο "Φιλιππάκου", στα Γιαννιτσά Πέλλας, ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα βρεθεί άλλος χώρος.

Αυτός είναι ο 57χρονος ΑΝΩΜΑΟΣ "δάσκαλος" που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Τραγωδία στο «Αμαλία Φλέμινγκ»: Νοσηλεύτρια έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο

Προσπάθησε να περάσει από το παράθυρο προκειμένου να ανοίξει την πόρτα της ΜΕΘ

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», μία νοσηλεύτρια της μονάδας εμφραγμάτων, όταν έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο.

Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΡΑΨΑΡΧ@ΔΑΣ! Οι υπουργοί «σνομπάρουν» τη Βουλή – Οι πρωταθλητές στην… κοπάνα


Όταν δεν εμφανίζονταν οι προηγούμενοι ούρλιαζαν "σνομπάρετε τη Δημοκρατία"

Ακριβοθώρητοι έχουν γίνει κάποιοι υπουργοί στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ενώ άλλοι, περισσότερο προκλητικοί, δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται στο κυλικείο της Βουλής, ενώ έχουν δηλώσει «κώλυμα» στην Ολομέλεια.

Γκρέμισαν το πρώτο γήπεδο του Πανιωνίου στην Πούντα της Σμύρνης - Μετά από 104 χρόνια [εικόνες]

Ενα κομμάτι της ιστορίας του χάνει ο Πανιώνιος αφού το γήπεδο, το οποίο χτίστηκε το 1912 στην Πούντα της Σμύρνης και το οποίο αποτελούσε την πρώτη του έδρα, γκρεμίζεται.

Ετσι φορτίζουν οι πρόσφυγες τα κινητά τους στην Ειδομένη [εικόνα]

Στην Ειδομένη βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ο Ισπανός δημοσιογράφος Μάρκο Αρακάμα, ο οποίος και ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Εσείς μπορείτε να λύσετε τον δύσκολο γρίφο που χρησιμοποιεί η Google στις συνεντεύξεις της;

Οι μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν πολλούς έξυπνους τρόπους στις συνεντεύξεις που κάνουν για μία θέση εργασίας προκειμένου να εξετάσουν αν κάποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δουλέψει εκεί.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Υπέγραφαν συμφωνίες με Γερμανούς λομπίστες και έλεγαν τους άλλους «Γερμανοτσολιάδες»

Αυτοί υπέγραφαν συμφωνίες με γερμανούς λομπίστες, έλεγαν τους άλλους "γερμανοτσολιάδες" και διέψευδαν στα γίδια ότι έχουν υπογράψει... μέχρι που τώρα βγήκαν στη φόρα οι υπογραφές τους... όχι ότι μάθαμε σήμερα ότι "είναι ψαύτες" ή όχι ότι θα αλλάξει κάτι αφού οι συγκεκριμένοι είναι ειδικοί να κάνουν το άσπρο μαύρο, αλλά λέμε τώρα


Αντιγράφω από την ειδησεογραφία της 30ης Ιανουαρίου 2016:

Με ύφεση 0,3% (αντί για μηδενική ανάπτυξη) έκλεισε το 2015

Επιστρέψαμε και επίσημα στην ύφεση, παρότι μέσα σε δύο εβδομάδες άλλαξε η εκτίμηση για το δ΄τρίμηνο από -0,6% σε +0,1%

Δύο συνεχόμενα τρίμηνα (γ’και δ’του 2015) με μείωση του ΑΕΠ, είναι ο... ορισμός της ύφεσης, στην οποία επιστρέψαμε και επισήμως πλέον!

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ! "Βεντέτα" Ηγουμενίδη-αγροτών - Τι απαντά ο βουλευτής για τη λέξη "αποβράσματα"

Τέλος φαίνεται να βάζει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους αγρότες ο  βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν με τον προπηλακισμό του βουλευτή σε τηλεοπτικό σταθμό στην Κρήτη, με τον κ. Ηγουμενίδη να κάνει λόγο για αποβράσματα της κοινωνίας. Οι αγρότες τον κάλεσαν να ζητήσει συγγνώμη με τον βουλευτή να αναφέρει σε δήλωσή του πως επρόκειτο για ατυχή έκφραση που χρησιμοποίησε εν βρασμώ ψυχής.

Καζάνι που βράζει η Ειδομένη – 15 πρόσφυγες στο νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτικό σκηνικό διαμορφώνεται στην Ειδομένη, όπου πριν από λίγη ώρα πρόσφυγες  και μετανάστες έκαναν έφοδο για να περάσουν τα σύνορα και έριξαν τον φράχτη, με τους Σκοπιανούς αστυνομικούς να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.