26 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-1 χρόνος από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος

1 χρόνο μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος θυμηθήκαμε τι έλεγε ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει περάσει


ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΣΑ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ! Δημοσιογράφος της ΕΡΤ νομίζει ότι στην Μ.Βρετανία είχαν ΕΥΡΩ!!

ΣΥΡΙΖΑία "δημοσιογράφος" ΕΡΤ μιλά για επιστροφή της Βρετανίας στην στερλίνα

Το τετ α τετ Αυγενάκη-Κουτσούμπα για τον εκλογικό νόμο [εικόνες]

Στο 36ο Πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων βρέθηκαν ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τι δουλειά θα κάνει πραγματικά ο Μπαράκ Ομπάμα μετά τον Λευκό Οίκο [εικόνες]

Τον Ιανουάριο του 2017, όταν θα παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον διάδοχό του, ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ένας νέος συνταξιούχος 55 ετών.

Το σχόλιο του ξεπεσμένου Βαρουφάκη για το Brexit και η φωτογραφία που ανάρτησε

Στην Ευρώπη έριξε την αποκλειστική ευθύνη για το brexit ο πρώην υπουργός Οικονομίας της χώρας μας, Γιάννης Βαρουφάκης.

Μαγεία! Φαντασμαγορικό σόου οδήγησης από τον κασκαντέρ Terry Grant! (VIDEO)

Ο παγκοσμίου φήμης κασκαντέρ ξεσήκωσε τον κόσμο στο φετινό Goodwood Festival of Speed.

Ο γνωστός κασκαντέρ και οδηγός επιδείξεων, Terry Grant, έχει στην κατοχή του 23 παγκόσμια ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τα περισσότερα donuts σε 100”.

Θα κλάψετε από τα γέλια! Ο χορός ανδρών μπροστά από τη νύφη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από ένα γάμο. Την παράσταση, όμως, δεν έκλεψε, όπως ήταν αναμενόμενο το νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά ο χορός των ανδρών.

Συνεχίζεται το… αντάρτικο της πλάκας των «53+» του Τσακαλώτου στον Τσίπρα

Με γκρίνιες από την εσωκομματική αντιπολίτευση, όπως εκφράζεται από τους «53+», ολοκληρώθηκε απόψε η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, πέραν των άλλων, ενέκρινε την πρόταση Τσίπρα για το νέο εκλογικό νόμο, ενώ χρωματίσητκε από την ανησυχία για τις επιπτώσεις του Brexit στην Ευρώπη και στο ρόλο της Ελλάδας στην Ένωση.

Ελ. Βενιζέλος: Ισραηλινοί σεκιούριτι ξυλοκόπησαν Κολομβιανό που θεώρησαν ύποπτο – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μεταξύ τριών ισραηλινών security και ενός Κολομβιανού επιβάτη.

Ισπανία, exit polls: Πρώτο κόμμα το Λαϊκό Κόμμα, δεύτεροι οι άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα πολιτική αβεβαιότητα φαίνεται πως οδηγούν τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών στην Ισπανία, καθώς οι πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες δεν έδωσαν με την ψήφο τους την αυτοδυναμία σε κανένα από τα πρώτα κόμματα της προτίμησής.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Brexit: Υπουργός της Θάτσερ ανοίγει το δρόμο για ανατροπή του δημοψηφίσματος

Η τρίμηνη καθυστέρηση που προκαλεί ο Κάμερον δείχνει πως τα γατάκια έχουν τρομάξει και ψάχνουν τρόπο να κάνουν την κ@λοτούμπα... οι φωνές για ανεξαρτησία και συμμετοχή σε ΕΕ, από Σκωτία και Ιρλανδία, μπορεί να προσφέρει ένα καλό λόγο κ@λοτούμπας: Διάλυση της Μ.Βρετανίας ή Brexit θα είναι το δίλημμα σε λίγο και κανείς δεν πρόκειται να υπογράψει τη διάλυση της χώρας, άρα και το Brexit

- “Η πλειοψηφία της Βουλής δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει αποχώρηση” λέει πρώην υπουργός της Θάτσερ
- “Πρέπει να γίνουν γνωστοί οι όροι της αποχώρησης” και μετά “εκλογές ή νέο δημοψήφισμα “
- “Διαπραγμάτευση γρήγορα” ώστε οι Βρετανοί να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν σε περίπτωση Brexit
- Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του

Τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα από Mega, ΣΚΑΙ και AΝΤ1 – Απορρίφθηκε αίτημα του Epsilon

Με μπαράζ αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιχειρούν μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας να μπλοκάρουν τη διαδικασία χορήγησης των 4 τηλεοπτικών αδειών. Απορρίφθηκε το αίτημα του Epsilon για "πάγωμα" της διαδικασίας.

Τρελή γιούχα Σαρακατσαναίων στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σιμορέλη - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα αποδοκίμασε τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σιμορέλη, μεγάλη μερίδα των Σαρακατσαναίων κατά τη διάρκεια του Σαρακατσάνικου Ανταμώματος στο Περτούλι.

Τρόμος σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κέρκυρα από το Brexit – Θα πληρώσουν πρώτοι το «μάρμαρο»

Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά εκφράζονται φόβοι πως θα είναι οι τρεις τουριστικοί προορισμοί της χώρας οι οποίοι θα πληρώσουν πρώτοι το «μάρμαρο» του brexit στην Ελλάδα καθώς πάνω από το 40% των διεθνών αφίξεων σε αυτά προέρχεται από τη μεγάλη Βρετανία με τις περισσότερες πτήσεις να γίνονται από Λονδίνο και Μάντσεστερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γύφτος ΣΥΡΙΖΑίος Μανιός κλέβει το νερό του διπλανού του!!

Δείτε στο 5:25 του βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΔEΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! Ισπανία: Αποδοκίμασαν άγρια τον Ιγκλέσιας – Προσπέρασε την ουρά για να ψηφίσει

Ενταση προκλήθηκε στο εκλογικό τμήμα που προσήλθε για να ψηφίσει ο ηγέτης των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας με αρκετούς ψηφοφόρους να τον αποδοκιμάζουν άγρια.

Ο πιλότος της διασημότερης ελληνοτουρκικής αερομαχίας γίνεται διοικητής – ΒΙΝΤΕΟ

Το 1996 μετά από τα Ίμια, η κατάσταση στο Αιγαίο ήταν κάθε μέρα πολεμική. Δεκάδες παραβιάσεις που όλες σχεδόν κατέληγαν σε εμπλοκές. Αρχηγός ΓΕΑ είχε αναλάβει ο Αντιπτέραρχος Γιώργος Αντωνετσής, ευφυέστατος αξιωματικός που είχε καταλάβει κάτι που πολλοί προκάτοχοί του και ακόμη περισσότεροι διάδοχοί του -πλην του Γιώργου Αυλωνίτη- δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν: τα ΜΜΕ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως “όπλο” από τις Ε.Δ.

Παρασκευόπουλος: Ο Τόσκας δεν δίνει εντολή να μαζέψει η αστυνομία τους καταληψίες ξενοδοχείων στην Αθήνα

Αντιμέτωπος με πολλά ερωτήματα δημοσιογράφων βρέθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατά την επίσκεψη του στο χώρο της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ Προμηθέας στις φυλακές Διαβατών.

Οι «μυστικοί» διάλογοι του Μαξίμου

Τι είπαν οι αρχηγοί πίσω από τις κλειστές πόρτες

Στην δημοσιότητα βγήκαν οι διάλογοι των πολιτικών αρχηγών με τον Αλέξη Τσίπρα, από τους οποίους φαίνονται οι έντονες διεργασίες που συντελούνται σε πολιτικό επίπεδο.

Ανοιχτή επιστολή στον Κάμερον: Αγαπητέ Ντέιβιντ κατάντησες σαν τον Μπένι Χιλ…

Μια ανοιχτή επιστολή, την πιο επικριτική που έχει γραφεί ως τώρα για τον Ντέιβιντ Κάμερον, απευθύνει ο γνωστός στη Γαλλία δημοσιογράφος Alexis Poulin στον βρετανό πρωθυπουργό, μετά το Brexit.

Γερμανοί προς Βρετανούς: Ξανασκεφτείτε το αλλά μην πειμένετε νέα πρόταση για να μείνετε

Γιατί η Μέρκελ δεν θέλει να διώξει γρήγορα τη Βρετανία από την ΕΕ

Παρά τις επίμονες εκκλήσεις από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και αξιωματούχους να ενεργήσει γρήγορα η Μ. Βρετανία, ξεκινώντας τη διαδικασία εξόδου της από την Ευρωπαϊκή Ενωση μετά από το δημοψήφισμα, το Βερολίνο ακολουθεί διαφορετική γραμμή.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ! Η Κορνουάλη ψήφισε Brexit, αλλά τώρα ζητά να... κρατήσει τα λεφτά της ΕΕ!

Η κομητεία λαμβάνει κάθε χρόνο σχεδόν 60 εκατομμύρια λίρες σε ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις - Το στρατόπεδο του Brexit μας είχε υποσχεθεί ότι θα κρατούσαμε τα χρήματα, λέει τώρα το συμβούλιο

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟ-ΔΗΛ. ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ; Σκουρλέτης: Δεν έχουμε την πατρότητα του Προγράμματος που εφαρμόζουμε

Πέρσι βέβαια αλλιώς μας τα έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι (δείτε τη φώτο στο τέλος)

Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πατρότητα του Προγράμματος που εφαρμόζει εμφανίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής.

ΕΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΛΕΜΕ! Βρετανός υπουργός: Δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να αποφασίσουμε πότε θα φύγουμε από την ΕΕ

Δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να αποφασίσουμε πότε θα ενεργοποιήσουμε το Άρθρο 50.

ΝΔ: «Αλωνίζουν» οι άπλυτοι στο κέντρο της Αθήνας

«Το κέντρο της Αθήνας με την ανοχή της κυβέρνησης έχει μετατραπεί σε άντρο των αναρχικών» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη νέα επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ σήμερα τα ξημερώματα.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ! «Αυγή»: Το 58% θέλει απλή αναλογική αν και 7 στους 10 Έλληνες αναμένουν επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Εντός της εβδομάδας καταθέτει η κυβέρνηση τον νέο εκλογικό νόμο – Το Μαξίμου ελπίζει ακόμα σε πλειοψηφία 200 βουλευτών για να εφαρμοστεί ο νέος εκλογικόςνόμος από τις επόμενες εκλογές

Ο Αντώνης Σαμαράς μέλος γνωστού think tank του ΕΛΚ

Στο τιμητικό προεδρείο του Κέντρου Wilfred Martens, του think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πρόκειται να συμμετάσχει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΝΔ: Αναθεώρηση του "άρθρου 16" και "αριστερές ιδεοληψίες" στην Παιδεία

Του Απόστολου Χονδρόπουλου

Ο Κώστας Καραμανλής μιλούσε το 2007 για "απελευθέρωση των δυνατοτήτων της Παιδείας, με βασική προτεραιότητα την αναβάθμιση της Δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης".
Ο Αντώνης Σαμαράς, τον Δεκέμβριο του 2014, για "θωράκιση, ακόμη περισσότερο, θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, όπως είναι τα δικαιώματα που αφορούν την Παιδεία, την Ιδιοκτησία και το Περιβάλλον".
Στο πρόσφατο προσχέδιο των εννέα προτάσεων της ΝΔ για την συνταγματική αναθεώρηση γίνεται λόγος για "κατάργηση του μονοπωλίου της Ανώτατης Δημόσιας Εκπαίδευσης".

Βλέπουμε ΕΡΤ μέσω… Αλβανίας!

Βλέπετε volley στην ΕΡΤ με παραγωγή… made in… Αλβανία! Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται αυτό που διαβάζετε είναι πραγματικό και άκρως… ελληνικό!

Ο Καντονά τρολάρει τους Βρετανούς για το Brexit – ΒΙΝΤΕΟ

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Γαλλίας, Ερίκ Καντονά, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο του Eurosport μέσα από το οποίο σχολιάζει όσα γίνονται στο Euro της Γαλλίας, δεν έχασε ευκαιρία να… τρολάρει τους Βρετανούς φίλους του για το Brexit.

Νέα εγκύκλιος για το αφορολόγητο λόγω παιδιών - Το δικαιούνται και οι δύο γονείς

Τρέχουν να προλάβουν στο υπουργείο Οικονομικών τις αδικίες, τις στρεβλώσεις και τις δικαιολογημένες γκρίνιες που μπορεί να προκαλέσει η εφαρμογή των διατάξεων για το νέο αφορολόγητο, καθώς χιλιάδες οικογένειες με παιδιά κινδυνεύουν να το χάσουν.

«Όλα για όλα» η Σκωτία: Έτοιμη να ασκήσει βέτο στο Brexit

Η πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Στέρτζεον, ξεκαθαρίζει ότι το Κοινοβούλιο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μπλοκάρει τη νομοθεσία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ - «Νιώθουμε οργή, καθώς αντιμετωπίζουμε την προοπτική εξόδου από την ΕΕ, παρά τη θέλησή μας»

«Άκυρος» ο διαγωνισμός για προσλήψεις σε ΜΕΘ

ΜΕΘ. Γιατί η νομική υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ εισηγείται ματαίωση και διενέργεια νέου διαγωνισμού

Στον «αέρα» από πλευράς νομιμότητας είναι σύμφωνα με την  νομική υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ η πρόσληψη των 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών για τις ανάγκες των ΜΕΘ, λόγω των πρωτοφανών παρεμβάσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος παράτυπα κατάρτισε και επέβαλε δικό του πίνακα επιτυχόντων στον σχετικό διαγωνισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις ξεφτιλίζει Κιμούλη

Απάντηση στον κρατικοδίαιτο Κιμούλη που θεωρεί ιεροσυλία τη σύγκριση Φίλη-Άδωνι, έδωσε μέσα από την εκπομπή του ο Άδωνις Γεωργιάδης... φυσικά έκανε ρόμπα τον ΣΥΡΙΖολάγνο:

Παίκτης της Premier σε... ερωτικό τρίγωνο με κοπέλα συναδέλφου του!

Πρωταγωνιστής σε ερωτικό τρίγωνο με κοπέλα συναδέλφου του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως είναι ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά

ΣΚΙΤΣΟ-Βασίλισσα και Καρανίκας γιορτάζουν το Brexit

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Video: Οι πιο… σεξιστικές διαφημίσεις αυτοκινήτου

Τα περισσότερα αυτοκίνητα, όπως και να το κάνουμε απευθύνονται στον αντρικό πληθυσμό. Βέβαια αυτό σιγά-σιγά αλλάζει, όμως τα τμήματα μάρκετινγκ ακόμα εστιάζουν αποκλειστικά στον αντρικό πληθυσμό, τουλάχιστον για κάποια αυτοκίνητα.

"Φωτιά" έβαλε στη Μύκονο το κορίτσι γνωστού ποδοσφαιριστή! Βίντεο

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Παναγιώτης Κονέ και το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη βρέθηκαν και φέτος στη Μύκονο, για ολιγοήμερη απόδραση,  με τη Χριστίνα να βάζει "φωτιές" στους λουόμενους με το σέξι φλούο μαγιό της! Παρέα με φίλους του, το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα στο «Pasaji» στον Ορνό.

Το μυαλό τους στις διακοπές

Στην τελευταία συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συμφώνησαν για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο νο 2 της κυβέρνησης Νίκος Παππάς, είδε έξω από το γραφείο του τον πρωθυπουργό και τον ρώτησε...

Ελβετία-Πολωνία: Καλό το ματσάλκι, καλύτερη η... γυναίκα του Τζεμαϊλί! (φωτό)

Η Εριόνα Σουλεϊμανί, γυναίκα του άσου της Ελβετίας, προσέφερε... άφθονο θέαμα στις κερκίδες
Συγκλονιστικό, ομολογουμένως, το ματς ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελβετία για την πρόκριση τους «8» του Euro 2016, που έληξε με την επικράτηση των Πολωνών στα πέναλτι (5-4), έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ! Η ΕΕ ήδη όρισε τον επικεφαλής της ομάδας που θα χειριστεί το Brexit

Ο Βέλγος διπλωμάτης Ντιντιέ Ζέους και επί χρόνια Ευρωπαίος αξιωματούχος ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση επικεφαλής της "Task Force Brexit", της αρμόδιας ομάδας για να διαπραγματευτεί τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, όπως έγινε γνωστό από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Το Brexit, «χρυσή» ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Ένα τόσο συγκλονιστικό γεγονός δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την εσωτερική πολιτική ατζέντα της πατρίδας μας. Οι πολλαπλές συνέπειες του και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις του θα δημιουργούν νέες καταστάσεις με ανατροπές, απρόοπτα και πολλαπλές εκπλήξεις. Λογικό είναι λοιπόν και τα πολιτικά κόμματα να ανασχεδιάσουν έν όλω ή έν μέρει την τακτική τους, με τον κίνδυνο βέβαια αυτός ο ανασχεδιασμός να ανατραπεί από την έλευση κάποιου νέου σημαντικού γεγονότος σχετιζομένου με το Brexit.

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΟ! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; Η απόλυτη απόδειξη εξωγήινης ζωής στον Άρη....

Φωτιά στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έβαλε μια φωτογραφία της NASA από τον Άρη.
Οι υποστηρικτές ύπαρξης εξωγήινης ζωής εντόπισαν τη μορφή ενός εξωγήινου να στέκεται πίσω από έναν βράχο στον Άρη. Συνέκριναν μάλιστα το εύρημά τους με τον εξωγήινο της Atacama. Ήταν πριν από μια δεκαετία που εντοπίστηκε ένας σκελετός στην έρημο Atacama, με πολλούς να θέλουν πως πρόκειται για εξωγήινο που κατέβηκε στη Γη.

Πασίγνωστη παρουσιάστρια της ενημέρωσης παντρεύεται δημοσιογράφο μέσα από το κανάλι!

Είναι τρελά ερωτευμένοι κι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον επόμενο χρόνο!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ...

Το 52% των Σκωτσέζων υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας

Η πλειονότητα των Σκωτσέζων τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το δημοψήφισμα της Πέμπτης με το οποίο η πλειονότητα των Βρετανών πολιτών ψήφισε υπέρ της αποχώρησης χώρας τους από την ΕΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

O Τραμπ πήγε να παίξει γκολφ στη Σκωτία και έφαγε γιούχα λόγω Brexit

Η επίσκεψη του ρεπουμπλικανού υποψήφιου για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα γήπεδο γκολφ ιδιοκτησίας του στην ανατολική ακτή της Σκωτίας διακόπηκε, το Σάββατο 25 Ιουνίου, από διαδηλωτές που μπούκαραν στο γήπεδο κρατώντας πανό που έγραφαν «Ο Τραμπ αγαπάει το μίσος».

Συγκρούσεις άπλυτων προστατευόμενων ΣΥΡΙΖΑ με ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Χάλκινη Εθνική με επική ανατροπή αφού έχανε 6-1!

Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό πόλο. Η Εθνική Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Super Final του World League που φιλοξενείται στην Κίνα νικώντας με 11-7 την Ιταλία.

Συνελήφθη ο νονός της μαφίας της Καλαβρίας Ερνέστο Φατσαλάρι

Ο 42χρονος καταζητούμενος από το 1996, έχει καταδικασθεί σε ισόβια -  Πρόκειται για έναν από τους πιο επικίνδυνους φυγόδικους του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία

Ετοιμη η διευρυμένη διώρυγα του Παναμά -Πώς επηρεάζει τα μεγάλα λιμάνια της Αμερικής

Μετά από οκτώ χρόνια κατασκευής η νέα διώρυγα του Παναμά είναι έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία.

Μελλοντικά θα μπορούν να διασχίζουν την υδάτινη οδό μεταξύ Ατλαντικού και Ειρηνικού ωκεανού και γιγαντιαία φορτηγά πλοία της κατηγορίας Postpanamax.

Μόνο η δεξιά Τερέζα Μέη μπορεί να σταματήσει τον ηλίθιο Μπόρις Τζόνσον από το να γίνει πρωθυπουργός

Η Τερέζα Μέη είναι η μόνη Τόρις που μπορεί να σταματήσει την κούρσα του Μπόρις Τζόνσον προς την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία μετά την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον.