30 Ιουλίου 2016

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μηνιάτικο 7000 ευρώ στο νόμο Κατσέλη για να μην πληρώσει το δάνειο

Φυσικά σκοπεύει να του το πληρώσουμε εμείς μέσω της ανακεφαλαιοποίησης που την πληρώσαμε όλοι αφού τα ποσά προστέθηκαν στο ελληνικό χρέος

Το μηνιαίο εισόδημα του συγκεκριμένου βουλευτή είναι για την ακρίβεια 7128 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να καταφύγει στην ομπρέλα του νόμου Κατσέλη.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 31-07-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Πατέρας υπουργού έγραψε ποίημα για τα γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα!

Έχει ακούσει ότι είναι “ηγέτης από αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια” και αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός είναι για πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Κατσιφάρας ο άνθρωπος που “αν δεν υπήρχε, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους”.

ΒΙΝΤΕΟ-Πηδιόντουσαν πάνω στο καπό αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου

Χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους, ένα ζευγάρι επέλεξε να επιδοθεί σε καυτές ερωτικές στιγμές στη μέση του δρόμου.
Το ζευγάρι έγινε αντιληπτό από φοιτήτρια που επέστρεφε με τα πόδια σπίτι μετά από νυχτερινή βάρδια στα Aldi και τους τράβηξε βίντεο.

ΙΣΑ ζητά εξηγήσεις για τους 197(!) θανάτους από γρίπη: Η “έκρηξη” οφείλεται στην αδράνεια του Υπουργείου Υγείας

Με τέτοια φάτσα και λίγοι πέθαναν...

Με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) απευθύνει επιστολή στους κ.κ. Υπουργούς Υγείας ζητώντας επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την αιτία που κατά την άποψή τους φέτος, ενώ δεν υπήρχε επιδημία ή πανδημία στην Ευρώπη, και ο κύριος ιός ήταν ο Η1Ν1, καθώς και το στέλεχος Α για τα οποία υπήρχαν εμβόλια, ο αριθμός των θανάτων (197) ξεπέρασε όλους τους θανάτους όλων των τελευταίων ετών μηδέ της πανδημίας εξαιρουμένης, η οποία οφειλόταν στον ίδιο ιό.

Ρίο 2016: Η ιστορία των Αγώνων και οι καινοτομίες κάθε διοργάνωσης

Μετάλλιο δεν λάμβανε και ο τρίτος στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό θεσπίστηκε το 1904, ενώ το 1912 εκπροσωπήθηκαν για πρώτη φορά οι πέντε ήπειροι και οι γυναίκες... Η διοργάνωση εξελίσσεται και πολλά συνέβησαν για πρώτη φορά, αλλά διατηρήθηκαν.

Η «Μαύρη Βίβλος» του Γιούνκερ -Το καρνέ όπου σημειώνει τα ονόματα όσων τον έχουν προδώσει

Εδώ και 30 χρόνια περίπου ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καταγράφει σε ένα μικρο, μαύρο σημειωματάριο τα ονόματα όλων εκείνων που τον έχουν κατα καιρούς προδώσει ή απλά τον έχουν αμφισβητήσει.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκροί και οι 16 επιβαίνοντες αερόστατου που έπιασε φωτιά και συνετρίβη στο Τέξας

Ένα αερόστατο στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 16 άνθρωποι έπιασε φωτιά και κατέπεσε σε περιοχή της πόλης Λόκχαρτ στο κεντρικό Τέξας.

TOP 10: Οι πιο «καλτ» Έλληνες ποδοσφαιριστές! (pics)

Μια γρήγορη «βουτιά» στο παρελθόν για να θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές «καλτ» φιγούρες Ελλήνων ποδοσφαιριστών, βγαλμένες από μια άλλη εποχή του πρόσφατου παρελθόντος

Βίντεο: Μεθυσμένη Βρετανίδα έκοβε βόλτες στις ράγες ενώ το τρένο πλησίαζε!

Τη δραματική διάσωση μιας μεθυσμένης γυναίκας η οποία έκοβε βόλτες στις ράγες ενός σιδηροδρομικού σταθμού ενώ το τρένο πλησίαζε προς το μέρος της, κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στον σταθμό της πόλης Γουόκινγκ, του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζώο κακοποιεί σκυλάκι και μετά το πετά από τον 3ο όροφο!

Παρά την άγρια βαρβαρότητα που δέχθηκε, το σκυλάκι κατάφερε να επιζήσει και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής, καθώς είχε σπάσει τα πόδια και τα δόντια του

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την απίστευτη κτηνωδία που συνέβη στην πλατεία Αμερικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Βγαίνουν σε περιφερειακά ΜΜΕ και μοιράζουν σανό

Πρατσόλης (ΣΥΡΙΖΑ)... δείτε τι είπε σε ραδιόφωνο χωρίς να κοκκινίσει:

Οι τζιχαντιστές απέκτησαν drone! Εντυπωσιακές φωτογραφίες από βομβιστική επίθεση στη Λιβύη [pics]

Έναν ακόμα τρόπο να διαφημίζουν τα εγκλήματά τους βρήκαν οι τζιχαντιστές του λεγόμενου “Ισλαμικού Κράτους”.
Στην κατοχή τους πλέον, φαίνεται πως βρίσκονται και drone με κάμερες, τα οποία θέλησαν να επιδείξουν, βγάζοντας φωτογραφίες από τη χθεσινή τους επίθεση στη Λιβύη και συγκεκριμένα την πόλη της Βεγγάζης.

Τρίκαλα: Τον έκαψε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο - ''Πάγωσε'' όταν έφτασαν σπίτι του αστυνομικοί [vid]!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης επέστρεψε σπίτι και κάθισε να συνέλθει από τα όσα είχαν προηγηθεί. Ξαφνικά όμως αστυνομικοί του χτύπησαν το κουδούνι...

Σε πίστα ράλι μετέτρεψε ένας νεαρός οδηγός δρόμο των Τρικάλων και μετά από τρελή πορεία...

Η φωτογραφία που τρελαίνει κόσμο! Εσύ βλέπεις μόνο το ζευγάρι;

Μια ακόμα φωτογραφία που προκαλεί πανικό στο διαδίκτυο, με άλλους να βλέπουν τι άλλο κρύβεται στη φωτογραφία και άλλους όχι.
Για όσους παρατηρούν μόνο το ζευγάρι, το συγκεκριμένο τεστ αποκαλύπτει και κάτι άλλο πιο μοναδικό που "κρύβεται" στη φωτογραφία.

Απίστευτη τρικαλινή πατέντα: Δεν θα πιστέψετε γιατί κρέμασαν την ταμπέλα ανάποδα!

Μια φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η προχειρότητα είναι στο... DNA του Έλληνα

Αντικρίζοντας αυτήν την ταμπέλα που είναι κρέμασμένη ανάποδα σε δρόμο των Τρικάλων, η πλειοψηφία των ανθρώπων ίσως να υπέθετε ότι επρόκειτο για λάθος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπο trikalanews.gr, αυτή η επιγραφή στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία τοποθετήθηκε επίτηδες έτσι, λόγω... έλλειψης του δήμου σε δεξιόστροφες ταμπέλες!

Βίντεο: Καλλίγραμες καλλονές χορεύουν και «τρελαίνουν» τους θαμώνες του Nammos

Η θερμοκρασία ανέβηκε σήμερα στα ύψη στο Nammos, το διάσημο beach bar restaurant της Ψαρούς

Η θερμοκρασία ανέβηκε σήμερα στα ύψη στο Nammos, το διάσημο beach bar restaurant της Ψαρούς, όπου έκανε την εμφάνισή της μια ομάδα από καλλίγραμμες καλλονές, οι οποίες ξεσήκωσαν τον κόσμο με τον χορό τους.

«Κουνελάκια» του Playboy ποζάρουν ξανά για τον φακό μετά από δεκαετίες

Ελάχιστα ανδρικά περιοδικά είναι τόσο εμβληματικά, όσο το διαβόητο Playboy. Ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1953 από τον Hugh Hefner, ο οποίος χρειάστηκε να δανειστεί το ποσό των 1.000 δολαρίων από τη μητέρα του προκειμένου να δημιουργήσει το έντυπο που πάντα ονειρευόταν και που ευελπιστούσε ότι θα του εξασφάλιζε όλα όσα ήθελε στη ζωή: γυναίκες, χρήματα και απεριόριστη διασκέδαση.

ΒΙΝΤΕΟ-«Έχω φάει ξύλο από τον Μάκη Ψωμιάδη! Με έπιασε, με σήκωσε πάνω και…»

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκαλύπτει…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ήταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος αποκάλυψε το ξύλο που έφαγε …κατά λάθος από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ποιοι αναλαμβάνουν το «γαλάζιο» φροντιστήριο;

Ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο επικοινωνιακό κομμάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει τα στελέχη του κόμματος να παρουσιάζουν την καλύτερη δυνατή εικόνα στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Ρίο 2016: Ετσι έντυσαν τους αθλητές οι Armani, Ralph Lauren, Stella McCartney και H&M

Υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές συνεργασίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οπως αυτές των σχεδιαστών μόδας που αναλαμβάνουν την ένδυση των Ολυμπιακών ομάδων της πατρίδας τους.

Δεν φαντάζεστε με ποια έβγαλε selfie ο Δημήτρης Κουτσούμπας!

«Ένα Σάββατο βράδυ ο πατέρας μου πετάχτηκε στο μπακάλικο να πάρει μακαρόνια και τον ξαναείδαμε την επόμενη Δευτέρα, γιατί τον έπιασαν».

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” παραχώρησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και μια selfie με την...

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, οι... τραμπούκοι στην εξουσία!

Με τις “αρχές της Αριστεράς” που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ( που, παρεμπιπτόντως, εκτός από κόμμα με... αρχές, “αξίες”, αυταπάτες και μανίες ατάκτως εριμμένα,  έχει και την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας...) μάλλον κακό τέλος θα έχουμε!

Θεόσταλτος ταξιτζής γλιτώνει ποδηλάτη από σίγουρο θάνατο [video]

Ένα ταξί εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός, εκτρέποντας αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο και θα συνέτριβε ποδηλάτη που περνούσε τη διάβαση

Οι χρήστες των δύο τροχών και ιδιαίτερα οι ποδηλάτες είναι ιδιαίτερα επικριτικοί για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά αυτό το video θα τους θέσει προ ενός ηθικού διλήμματος.

Η Mercedes αποσύρει ως παραπλανητικό το διαφημιστικό με την αυτόνομη E-Class [video]

Μετά από παράπονα διαφόρων οργανώσεων για την οδική ασφάλεια, η Mercedes αποσύρει το διαφημιστικό που δείχνει την E-Class να κινείται αυτόνομα.

Η Mercedes αποσύρει το διαφημιστικό της που δείχνει την E-Class να κινείται στον δρόμο κανονικά ενώ ο οδηγός...

ΑΊ ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΛΥΦΤΗ! Λεβέντης: Θα επισκεφτώ το εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Bασίλης Λεβέντης αποκάλυψε ότι θα πάει στο εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο τις επόμενες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά το γεύμα στο δικό του σπίτι, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός.

Ελληνίδα ηθοποιός το ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνίδα ηθοποιός Έλενα Καμπούρη κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ και σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στο Μπρόντγουεϊ.

Η 18χρονη ηθοποιός υποδύθηκε την κόρη της Νία Βάρνταλος στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 2».

Ρίο Αντίρριο: ''Πληγωμένη'' η μεγάλη γέφυρα - Τα αποκαλυπτικά στοιχεία και το βασικό αίτιο [pic]!

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την εντυπωσιακή γέφυρα ''Χαρίλαος Τρικούπης'' που ενώνει το Ρίο με το Αντίρριο. Σε σκέψεις οι υπεύθυνοι...

Σημαντικές επιπτώσεις στις μετακινήσεις των πολιτών και στο κομμάτι από το Ρίο στο Αντίρριο και αντίστροφα έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την Ελλάδα από το 2010 και μετά.

Γκάφα ολκής στην Πάρο: Συνέλαβαν ψηφοφόρο του Τσίπρα επειδή φοβήθηκαν!

[Άσχετο: Για το ότι ο Τσίπρας ταξίδεψε στην Πάρο με χορηγό την Aegean ούτε κουβέντα δεν ακούστηκε... Άντε να 'ταν στη θέση του κανας Σαμαράς ή Κυριάκος...]

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάρο κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Οι άπλυτοι καταληψίες έκαναν κομματάκια τα χρήματα που βρήκαν στην Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

Καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι καταληψίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, έκανε κλιμάκιο του κόμματος. 

Η κατάληψη ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και έληξε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Η «λευκή» selfie των Ρεπουμπλικανών ενόχλησε τους Δημοκρατικούς που απάντησαν με "έγχρωμη" [εικόνες]

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι Δημοκρατική στη «λευκή» selfie των Ρεπουμπλικανών που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Θύμα του Ερντογάν ο Καντέρ!

Ο Ενές Καντέρ είναι ένας από τους καλύτερους σύγχρονους Τούρκους καλαθοσφαιριστές. Το πρόβλημα είναι, όμως, ότι είναι Αμερικανοθρεμμένος.

Φοίτησε σε αμερικάνικο γυμνάσιο, σπούδασε ένα χρόνο στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι (αλλά δεν έπαιξε μπάσκετ, διότι πριν φύγει από την Τουρκια είχε πάρει 33.000 δολάρια από τη Φενερμπαχτσέ!) και αμέσως μετά, αφού επελέγη στο νο 3 του ντραφτρ του 2011, άρχισε καριέρα στο ΝΒΑ.

Θρίλερ σε πτήση με προορισμό την Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθησαν σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air Berlin από Βερολίνο προς Ηράκλειο όταν επιβάτης, λίγο μετά την απογείωση, σηκώθηκε όρθιος και πιθανόν υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί προς τις αεροσυνοδούς.

Κρήτη: Viral... με το σπαθί του - Το τερμάτισε στην παραλία και τρέλανε μικρούς και μεγάλους [pic]!

Το σκέφτηκε και πήρε τη μεγάλη απόφαση. Δείτε τη φωτογραφία που τον έκανε πρωταγωνιστή στα social media, μετά το τέλος του αποψινού του μπάνιου...

ΣΚΙΤΣΟ-Συμφωνεί κι ο Αρκάς με τον Τσίπρα

Το σκίτσο του Αρκά συμμερίζεται την ελπίδα του Τσίπρα ότι σε λίγο τελειώνει ο ανήφορος της χώρας και θα έρθει η ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ... γιαυτό ζωγράφισε και το τέλος της ανηφόρας:

Διακοπές, όλα πληρωμένα.

Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος ο κάθε κυβερνητικός παράγοντας που πετάγεται στη κάψα του μεσοκαλόκαιρου καταμεσής των Κυκλάδων, εκεί όπου ακτινοβολεί η Πάρος.

Και μάλιστα αυθημερόν. Σχεδόν διακτινίζεται στο νησί, όπου ακόμη και όποιος  “πα να βρει το Μάουκα”(το μωρό μου) θέλει τουλάχιστον ένα τριήμερο διαμονής.

Ποιος πρωτοκλασάτος υπουργός έχει κόψει… επικοινωνία με το Μαξίμου;

Μπορεί η κυβέρνηση να λέει όλα καλά και ότι η υπάρχει αντιστροφή του κλίματος, όμως φαίνεται πως υπάρχει δυσαρέσκεια στο Μαξίμου, από συγκεκριμένους υπουργούς.

Η πίσω όψη της Ματσούκα "έριξε" το instagram! (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Ματσούκα διαθέτει προσόντα που κολάζουν μέχρι και... Άγιο και φροντίζει να τα επιδεικνύει στην παραλία, προκαλώντας "εγκεφαλικά"!

Να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταστροφές των καταληψιών

Προκειμένου να κατανοηθεί σε βάθος η έννοια των καταλήψεων, πέρα από το στερεότυπο της δαιμονοποίησης, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην Ευρώπη της δεκαετίας του '70. Τότε, που μετά το Μάη του '68, αρχίζει να διαμορφώνεται ένα κοινωνικοπολιτικό κίνημα ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

O ακήρυχτος πόλεμος ταξιτζήδων-Uber τα βράδια στην Αθήνα

Κυνηγητό για το νυχτοκάματο - Η στάση της αστυνομίας και το νομικό κενό

Μόλις το ρολόι περάσει τα μεσάνυχτα, η μέρα αλλάξει και η ταρίφα γίνει διπλή, οι σάλπιγγες του πολέμου ηχούν στους δρόμους της Αθήνας. Από τη μία οι ταξιτζήδες και από την άλλη οι οδηγοί της Uber, της αμερικανικής πολυεθνικής που βρίσκεται στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Ηράκλειο: Η άτακτη θεία αποκαλύφθηκε - Οι αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές και οι εξηγήσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Τα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι δύσκολα θα ξεχαστούν. Μετά το αρχικό σοκ ακολούθησε συζήτηση και μια αποκάλυψη που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις...

Κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του το πονηρό από τις συχνές επισκέψεις της...

ΦΩΤΟ-Στην Πάρο η πρώτη πολιτική κράτηση ΣΥΡΙΖΑ... λόγω Τσίπρα!


Τα... παραλειπόμενα των εγκαινίων παρωδία

Της Άντζελας Πεΐτση

Τον... μπελά του βρήκε ο υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου, Λευτέρης Καρποδίνης, ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Το "σούφρωσε" το ποδηλατάκι ο Αλέξης

Ένα υπερσύγχρονο ποδήλατο έκαναν δώρο στον Αλέξη Τσίπρα (σαν Πρωθυπουργό της χώρας), κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποδήλατο, κατέληξε...

Βίντεο ντοκουμέντο! Τούρκοι εναντίον μαχητών του PKK! Τουλάχιστον 35 νεκροί

Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν 35 μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν σε μια στρατιωτική βάση στην επαρχία Χακαρί της νοτιοανατολικής Τουρκίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανέφεραν στρατιωτικές πηγές.

Ο «μυστικός δείπνος» Στουρνάρα με τα «οκτώ» πτώματα... τους άκουσε, γέλασε, έφαγε κι έφυγε

[Πολιτικά πτώματα που προσπαθούν να βρουν κάποιον για να επανέλθουν στις πλάτες του ως πολιτικοί σωτήρες...]

Πάγκαλος σε Στουρνάρα: Πρέπει να αποφασίσεις. Θες να γίνει πρωθυπουργός ή θες να μείνεις υπάλληλος;

Δείπνο για οκτώ με «ειδικό» καλεσμένο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα», με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο κεντρικός τραπεζίτης από υπουργούς της κυβέρνησης την περασμένη Τρίτη στη Βουλή.

Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Lamborghini με τις κατσίκες – ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο με έναν Αυστραλό οδηγό μίας Lamborghini Murcielago, ο οποίος πίσω από το πολυτελές supercar μετέφερε ένα τρέιλερ με… κατσίκες. Ο «γρήγορος» αγρότης εντοπίστηκε και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από αυτή την κίνηση.

Στενός συνεργάτης του Τσίπρα πίσω από τις επικοινωνιακές «φιέστες»

Με απανωτές επικοινωνιακές «φιέστες» απαντά η κυβέρνηση στη φοροκαταιγίδα και στις περικοπές που έχουν επέλθει από τις αρχές του καλοκαιριού.

ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! Στο εδώλιο ο σύντροφος Λούλα για το σκάνδαλο της Petrobas

Ο πρώην πρόεδρος Λούλα, ο ιστορικός ηγέτης της κεντροαριστεράς της Βραζιλίας, θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου για απόπειρα παρακώλυσης της δικαιοσύνης στο πλαίσιο του σκανδάλου της Petrobras, ενώ η διάδοχός του στην προεδρία, η επιλεγμένη από τον ίδιο, άλλοτε προστατευόμενή του Ντίλμα Ρουσέφ, έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά της από τον Μάιο.

Γιούνκερ: Μεγάλος κίνδυνος να καταρρεύσει η συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας για τους λάθρο

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προειδοποίησε ότι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, κινδυνεύει να καταρρεύσει.

ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Μειώνεται στο μισό ο αριθμός των ειδικών μισθολογίων δήθεν για εξορθολογισμό

Μείωση του αριθμού των ειδικών μισθολογίων σχεδόν στο μισό και αλλαγές στη δομή τους μέσω του εξορθολογισμού των επιδομάτων είναι οι βασικοί άξονες των αλλαγών για όσους αμείβονται με ειδικό καθεστώς στο Δημόσιο.

ΠΙΝΑΚΑΣ-Πτώση σοκ στο λιανεμπόριο-«Κόβουν» τρόφιμα για να πληρώνουν φόρους

Κάθετη πτώση σημείωσε ο τζίρος του λιανεμπορίου τον Μάιο του 2016, υποχωρώντας κατά 8% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2015. Από τα διαχρονικά, μάλιστα, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) προκύπτει ότι ο φετινός Μάιος ήταν ο χειρότερος τουλάχιστον από το 2010, οπότε αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά οι σχετικοί δείκτες.

Η "εκδίκηση" της Αθηνάς Ωνάση! Τι της ζήτησε ο Ντόντα για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες;

Πριν λίγους μήνες έγιναν το θέμα που απασχόλησε τα media παγκοσμίως και ακόμη συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο. Ο λόγος για την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, την Αθηνά και τον εν διαστάσει πια σύζυγό της Doda Miranda. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και μια απιστία που έκανε την Αθηνά να κλείσει για πάντα την πόρτα στον άλλοτε αγαπημένο της.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου δάγκωσε και έκοψε το αυτί υπαλλήλου του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κύπρο δάγκωσε και έκοψε το αυτί του υπαλλήλου του.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη και στην κατάθεση του δήλωσε ότι λογομάχησε με τον υπάλληλο του αλλά αρνήθηκε ότι τον δάγκωσε.

H πολύτεκνη γειτόνισσα του Τσίπρα

Χειμαρρώδης ήταν η γειτόνισσα του πρωθυπουργού, η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο στην εκπομπή Καλημέρα του ΣΚΑΪ.

Η κληρονομιά του Καρανίκα και ο πυρήνας Θεσσαλονίκης

Ένα μονόστηλο στις 8 Μαρτίου του 2013 μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα που διεκδικούσε την εξουσία κι έκανε τα πάντα για να μας αποδείξει πόσο προοδευτικό και αριστερό ήταν.

«Άντεξαν» οι ευρωπαϊκές τράπεζες στα stress test

Οι Monte dei Paschi, Raiffeisen, Banco Popular και δύο από τις μεγαλύτερες ιρλανδικές τράπεζες (Allied Irish και Bank of Ireland) μεταξύ των χειρότερων τραπεζών βάσει των Stress Tests σε 51 τράπεζες της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA) δημοσίευσε τα αποτελέσματα των stress test ενώ τονίζεται ότι με βάση τα αποτελέσματα απαιτείται περισσότερη δουλειά για να μπουν οι τράπεζες σε σταθερότερη βάση.