12 Αυγούστου 2016

Αποκάλυψη: Το s@x toy που δεν αποχωριζόταν ποτέ η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Φάρσες με ένα πολύ... «πιπεράτο» παιχνίδι σκάρωνε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην αξιωματικού της βασιλικής προστασίας Κεν Βαρφ.

ΦΩΤΟ-Άγριο κράξιμο σε γνωστό δημοσιοκάφρο που ψήφισε και ούρλιαζε ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ζητάει απ'τη ΝΔ να τον σώσει

Φυσικά πρόκειται για τον γνωστό γελοίο Βασίλη Χιώτη που μέχρι πρότινος ήταν στο ΒΗΜΑ του Ψυχάρη και ουσιαστικά παραδέχεται πως τον Ιανουάριο του 2015 η γραμμή ήταν στηρίζουμε Αλέξη και πολεμάμε ΝΔ και Σαμαρά...

Σμαράγδα Καρύδη: Πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες με το δικό της τρόπο! Ξεκαρδιστικά βίντεο

Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει χιούμορ.Το έκανε ακόμα μία. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Η Σμαράγδα Καρύδη κατέκτησε "χρυσό μετάλλιο" στους δικούς της Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αίγινα κατάφερε να κάνει τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο ελληνικό instagram αφού δοκιμάστηκε σε όλα τα ολυμπιακά αγωνίσματα με το δικό της τρόπο!

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Hλιάδης: «Τιμή μου που κρατούσα 14 χρόνια την ελληνική σημαία»

O μύθος του παγκόσμιου τζούντο μιλά για πρώτη φορά για το τέλος της καριέρας του και στέλνει μήνυμα σε όλους τους Έλληνες

Μπήκαν οι τελευταίες… πινελιές στα νέα γραφεία της ΝΔ – Σήμα και σημαίες (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΝΔ, για να μεταφερθεί στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο. Όπως είχε προαναγγείλει οΚυριάκος Μητσοτάκης, τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι έτοιμα στις 18 Αυγούστου.

Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης επικήρυξε τους κλέφτες... παγωτών στη Νέα Υόρκη

Αγανακτισμένος με τις αλλεπάλληλες κλοπές... παγωτών στη Νέα Υόρκη, o δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης προσφέρει αμοιβή ύψους 5.000 δολαρίων σε όποιον καταφέρει να συλλάβει τους γλυκατζήδες κλέφτες και να βάλει ένα τέλος στη δράση τους.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ; Ο Τσίπρας πανηγυρίζει για τους FT που βλέπουν ανάπτυξη και εντυπωσιακή ελληνική οικονομία

Σε άρθρο τους οι Financial Times έκαναν λόγο για «εντυπωσιακή εκτίναξη της ελληνικής οικονομικής ανάπτυξης κατά το δεύτερο τρίμηνο», τονίζοντας πως η Ελλάδα εκπλήσσει με την ανάπτυξή της.

ΒΙΝΤΕΟ-Κορακάκη σε τσακίρ κέφι μετά από σαμπάνιες...

Τρελό γέλιο αλλά ότι κι αν κάνει χαλάλι της:

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΠΤΕ! Τουρκικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο έκανε 17 παραβιάσεις στο Αιγαίο, συμμετέχοντας σε άσκηση του ΝΑΤΟ! Τεράστια πρόκληση!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Το τερμάτισαν οι Τούρκοι. Δείχνουν έμπρακτα ότι δεν υπάρχουν ΜΟΕ και δεν σέβονται κανένα Μνημόνιο, ενώ εμπλέκουν και το ΝΑΤΟ σε αυτή τους την προκλητικότητα.

Αυτές είναι οι 3 εταιρείες που διεκδικούν το 24% του ΑΔΜΗΕ

Τρεις είναι οι εταιρείες που συνεχίζουν στη διαγωνιστική διαδικασία για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Γονάτισε η οικοδομή από τους φόρους - Ασύλληπτη βουτιά δείχνουν τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Σοκ προκαλούν τα νεώτερα δεδομένα από το μέτωπο της οικοδομής, καθώς δείχνουν ότι μετά από έξι χρόνια συνεχούς πτώσης, το βαρέλι μοιάζει να μην έχει πάτο, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για ελάφρυνση της φορολογίας τους.

ΛΙΣΤΑ! Σαντορίνη: Διακομιδές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, λίγες ημέρες μετά τη λειτουργία του νοσοκομείου

Το ποσό που έχει ξοδευτεί για τις διακομιδές να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ μέσα σε 20 ημέρες

Κάθε δεύτερη ημέρα και μια αεροδιακομιδή προς άλλα νοσοκομεία, εκτελείται από τη Σαντορίνη, παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουλίου. Αποτέλεσμα είναι το ποσό που έχει ξοδευτεί για τις διακομιδές να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ μέσα σε 20 ημέρες.

Εκλεισαν την πισίνα που πρασίνισε!

Στην απόφαση να κλείσουν την πισίνα που έγινε... πράσινη προχώρησαν οι διοργανωτές των Αγώνων στο Ρίο.

Η αλλαγή του χρώματος σε πράσινο έχει προκαλέσει φόβους για την υγεία των αθλητών, την ώρα που οι διοργανωτές αδυνατούν να δώσουν μια πειστική εξήγηση για το τι μπορεί να φταίει.

Ελένη Μενεγάκη: Χαμός με τον "εξαφανισμένο" της αφαλό στο Instagram - Τι απάντησε η ίδια!

Η Ελένη Μενεγάκη προκαλεί, δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια... Ό,τι και να ανεβάσει στα social media, θα πάρει χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Χθες θέλησε να μας δείξει πώς περνά στη Σάμο, ανεβάζοντας φωτογραφίες της με πλεχτό μπικίνι και όπως καταλαβαίνεις, επικράτησε πανικός!

Στην παράγκα-σκοπευτήριο της Άννας ο Τάσος Κορακάκης: Έχω χάσει τα λόγια μου

«Σε ένα μήνα έχουμε αγώνες, δεν θα έχει χώρο να κάνει προπόνηση η Άννα», καταγγέλλει - «Είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω σαν ενθύμιο», δηλώνει συγκλονισμένος από την κίνηση του δημάρχου

Κρήτη: Ξεσηκώθηκαν οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ για την άφιξη 2.000 προσφύγων

Τους έντονους προβληματισμούς για την υποδοχή στην Κρήτη 2000 προσφύγων, εκφράζουν οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές (ΝΟΔΕ) της ΝΔ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου θέτοντας παράλληλα μια σειρά ερωτημάτων.

Δημοσιογράφος του πρακτορείου Dogan ξυλοκοπήθηκε στο Ρίο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στο Ρίο, με δημοσιογράφο του τουρκικού πρακτορείου Dogan να πέφτει αυτή τη φορά θύμα.

Η Κανάν Καγιά δήλωσε πως ξυλοκοπήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, καλύπτοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τζιχαντιστές σκοτώνουν ομοφυλόφιλο μπροστα σε σοκαρισμένο πλήθος παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζιχαντιστές σκότωσαν ακόμα ένα άτομο, που τον χαρακτήρισαν γκέι, ρίχνοντας τον από την κορυφή ενός κτιρίου.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας ιεροκήρυκας από την τρομοκρατική ομάδα φαίνεται να κατευθύνει ένα πλήθος νέων ανδρών και αγοριών στη προπύργιο των ISIS στο Ιράκ, τη Μοσούλη.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Bild: Στα αζήτητα από την Ελλάδα η γερμανική βοήθεια στο προσφυγικό

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το μεγαλύτερο μέρος των υπαλλήλων, δηλαδή αστυνομικών, νομικών και ειδικών σε θέματα ασύλου που έχει προσφέρει η Γερμανία για τη στελέχωση των ευρωπαϊκών αποστολών, δεν έχει φτάσει ποτέ στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Τα καθήκοντά του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αναλαμβάνει από τις 2 Σεπτεμβρίου, ο Ντένις Μπότμαν, αντικαθιστώντας τον Γουές Μακ Γκριου, ο οποίος επιστρέφει στην έδρα του ΔΝΤ.

Κατέβασαν ρωσικές σημαίες από το Ολυμπιακό χωριό -«Ζούμε έναν εφιάλτη», λέει Ρωσίδα αθλήτρια

Εχθρική φαίνεται πως είναι η ατμόσφαιρα για τους Ρώσους αθλητές στο Ρίο, σύμφωνα με την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Αλεξάντρα Πατσέβιτς.

Οπως η ισχυρίζεται η Ρωσίδα αθλήτρια, οι σημαίες που είχαν στο Ολυμπιακό χωριό εξαφανίστηκαν, με τους Ρώσους αθλητές να τοποθετούν άλλες την επόμενη ημέρα.

Βρετανία: Δεσμοφύλακας λεσβία «τα έφτιαξε» με κρατούμενη

Πώς αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση των δύο γυναικών - Γιατί η 27χρονη κρατούμενη έχει χαρακτηριστεί «δημόσιος κίνδυνος»;
Ενώπιον του δικαστηρίου, στο Ντάρχαμ της Βρετανίας, η 33χρονη δεσμοφύλακας Melissa Priestley παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ομοφυλοφιλική σχέση με την επικίνδυνη κρατούμενη Leonie Kinnish, 27 ετών.

BINTEO-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΙΣΛΑΜ-Αιγύπτιος τζουντόκα αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Ισραηλινό αντίπαλό του

Το πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων δεν άγγιξε τον Αιγύπτιο, Ισλάμ Ελ Σεχάμπι, που αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Ορ Σασόν από το Ισραήλ μετά την ήττα του.

ΓΓΔΕ για τα γαϊδουράκια της Λίνδου: Δεν έχει γίνει έναρξη εργασιών στη ΔΟΥ

Ο έλεγχος των ελεγκτών του ΣΔΟΕ έγινε μετά από πολλά παράπονα τουριστών για μη χορήγηση αποδείξεων και υπερβολικές χρεώσεις μέχρι και 15 ευρώ

Ούτε έναρξη εργασιών δεν έχει γίνει στη ΔΟΥ από το Σύλλογο Ονηλατών Λίνδου «Κλεόβουλος», που εκμεταλλεύεται τα γαϊδουράκια.

Η Σάσα Μπάστα και οι φίλες της αναστάτωσαν τη Μύκονο [βίντεο]

Εμφανίστηκε με μαύρο μπικίνι στο Καλό Λιβάδι και έκοψε την ανάσα.

Φωτιά και λάβρα φέτος η Σάσα Μπάστα. H τραγουδίστρια που κάνει δυνατό comeback στα μουσικά πράγματα με το τραγούδι «Στην Παραλία», φιλοδοξώντας να κάνει μεγάλο σουξέ το φετινό καλοκαίρι, απόλαυσε το μπάνιο της στην κοσμική πλαζ προσφέροντας οφθαλμόλουτρο στους άρρενες λουόμενους με την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Δραματικό βίντεο: Γυναίκα δύτης παθαίνει πανικό σε βάθος 15 μέτρων

Βγάζει τη μάσκα της και τη συσκευή του οξυγόνου - Δείτε τι ακολούθησε

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μια ομάδα δυτών όταν μια γυναίκα έπαθε κρίση πανικού σε βάθος 15 μέτρων κατέγραψε με την κάμερά του ο εκπαιδευτής τους.

Τρόμος στη Νορβηγία: Βουνό μετατοπίζεται 10 πόντους την ημέρα

Οι αρχές έχουν δώσει εντολή στους κατοίκους να είναι έτοιμοι για εκκένωση της περιοχής - Μεγάλος φόβος για κατολισθήσεις

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει τεθεί μία ολόκληρη περιοχή στην Νορβηγία, καθώς ένα βουνό μετατοπίζεται 10 εκατοστά κάθε μέρα, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της πόλης Ρομσντάλεν.

ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ονειρεύονται κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Καραμανλή ή Αβραμόπουλο

Όπως το Νοέμβριο του 2011 έβαζε το ΠΑΣΟΚ τα παπαγαλάκια του ΔΟΛ να λένε ότι θα γίνει κυβέρνηση με Αβραμόπουλο Πρωθυπουργό, προκειμένου να βάλουν στη γωνία τον Σαμαρά, έτσι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τα παπαγαλάκια του να γράφουν για Καραμανλή ή Αβραμόπουλο, για να ακυρώσουν τον Κυριάκο... Πάλι θα πάρουν τον πούλο...

Διαβάστε και γελάστε με τα σενάρια που έβαλαν τον Ευαγγελάτο και τον Μπόμπολα να γράψουν:

Σενάριο... πολιτικής φαντασίας ή ένα απ' τα σενάρια που εξετάζει ήδη το Μαξίμου για την επόμενη ημέρα και μάλιστα μετά από εκλογικό αγώνα που θα γίνει στα μέσα του Φθινοπώρου;

Noor 1: Επαναλαμβάνεται η πολύκροτη δίκη μετά τις ποινές «χάδι»

Θα επαναληφθεί η πολύκροτη δίκη του Noor 1 αφού νωρίτερα η Εισαγγελία έκρινε πως οι ποινές που επιβλήθηκαν στους εμπλεκόμενους ήταν πολύ μικρές και επομένως κατέθεσε έφεση.

Κατόπιν αυτού η υπόθεση που απασχόλησε έντονα τα Μέσα Ενημέρωσης και την κοινή γνώμη θα εκδικαστεί ξανά.

Συνελήφθη ο πατέρας του Σουκούρ - Μπλοκαρίστηκαν λογαριασμοί και τίτλοι ιδιοκτησίας

Τη σύλληψη του πατέρα του Χακάν Σουκούρ, Σερμέτ, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι τουρκικές Αρχές.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο γενικός Εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής ένταλμα σύλληψης για πατέρα και γιο, το οποίο εκτελέστηκε κατά το ήμισυ το μεσημέρι.

Με ποιον πρώην πρωθυπουργό έχει γίνει «κολλητός» ο Στουρνάρας – Τι λένε κατ’ ιδίαν

Τακτικές επαφές από τηλεφώνου αλλά και από κοντά φαίνεται πως έχει το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Στουρνάρας με πρώην πρωθυπουργό.

Ο διοικητής της ΤτΕ τα λέει συχνά με τον...

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο – Δύο ζευγάρια κλέβουν κατάστημα στο Ρέθυμνο

Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε την κλοπή που διέπραξαν δύο ζευγάρια σε ένα σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το βίντεο ανέβασε στο youtube ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, προκειμένου να γνωστοποιήσει σε όλους τους επιχειρηματίες τον τρόπο που τα δύο ζευγάρια κλέβουν προϊόντα από το σούπερ μάρκετ.

ΔΕΝ ΠΗΔΗΓΕ ΚΙΟΛΑΣ! Η Κω/λου ανέβηκε στην ταράτσα των γραφείων του κόμματός της για να γυρίσει βίντεο-κάλεσμα στον κόσμο

Με έναν διαφορετικό τρόπο αποφάσισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

ΝΔ για Σπίρτζη: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας

«Καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο, ωστόσο, λειτουργεί με απόφαση της Κυβέρνησης, και μάλιστα, στο πλαίσιο του Yπερταμείου, που οι ίδιοι συγκρότησαν για τα επόμενα 100 χρόνια», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ! Μουζάλας: Οι μετανάστες έχουν πλέον εγκατασταθεί ΜΟΝΙΜΑ στα νησιά

Χαρακτήρισε «αναίδεια» να γίνεται λόγος για αύξηση ροών μολονότι ο αριθμός των μεταναστών στα νησιά συνεχώς αυξάνεται - Το Νοέμβριο οι 2.000 πρόσφυγες στην Κρήτη

Στην ομολογία ότι οι μετανάστες στα νησιά πλέον «ήρθαν για να μείνουν» προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! Αλεξιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αυταπάτες και είπε και υπερβολές…

Την διαβεβαίωση ότι η πλειονότητα των φορολογουμένων θα κληθεί σε λίγες μέρες να πληρώσει ίδιο ή χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρυσι, και όχι αυξημένο, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξη του.

Πως θα γίνεται το ηλεκτρονικό «κάρφωμα» για τη «μαύρη» εργασία: Ποια η διαδικασία

Κωδικό πρόσβασης στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας υποχρεούνται να αποκτήσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 όλοι οι εργοδότες. Οι ηλεκτρονικές πύλες των νέων υπηρεσιών του ΣΕΠΕ θα έπρεπε να ανοίξουν με τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας σε ΦΕΚ, καθώς άρχισε να «τρέχει» η ημερομηνία εγγραφής σε αυτές, προκειμένου να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κωδικό πρόσβασης όλοι οι εργοδότες.

Επιβεβαιώνεται η ανάθεση του λογισμικού για τις τηλεοπτικές άδειες σε θυγατρική της Eurobank

Επιβεβαιώνουν στελέχη της Eurobank το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ότι η Singular Logic επιστράτευσε την τεχνογνωσία της Eurobank Business Exchanges, θυγατρικής της τράπεζας, για να αναπτύξει το αναγκαίο λογισμικό για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Σταϊκούρας: Η ύφεση είναι το αποτύπωμα της αριστερής ιδεοληψίας του ΣΥΡΙΖΑ

Η συνεχιζόμενη βαθιά ύφεση στην οικονομία είναι «το οδυνηρό ‘αποτύπωμα’ της αριστερής ιδεοληψίας» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο συντονιστής οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τη δημοσιοποίηση των εκτιμήσεων της ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 0,7% το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Κι άλλος οδηγός της F1 στην Ελλάδα!

Τελικά δεν είναι μόνο ο Fernando Alonso που αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στη χώρα μας, αφού τα ελληνικά νησιά προτίμησε ένας ακόμα οδηγός του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Ο λόγος για τον...

Εφιαλτικό δημοσίευμα των ΝΥΤ για τη Bενεζουέλα: Λιμοκτονεί πλέον και η μεσαία τάξη

Είδη πολυτελείας ακόμα και για την μεσαία τάξη αποτελούν πλέον στη Βενεζουέλα ο καφές και το γάλα ενώ συνεχίζονται οι τεράστιες ελλείψεις σε κρέας την ώρα που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης προειδοποιεί ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός «πολιτικού σεισμού».

Ιπτάμενα φαναράκια από παιδικό πάρτυ ήταν τελικά τα... "UFO" στο Κατάκολο

Φως στο "μυστήριο" που δημιουργήθηκε, για την "εμφάνιση" UFO στο Κατάκολο, έριξε μια νεαρή γυναίκα από την περιοχή.

Το φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε ένα ζευγάρι στην περιοχή του Καβουρίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτα άλλο από... φαναράκια ευχών!

Αρνούνται την αποφυλάκιση στην Γαλλίδα που σκότωσε τον επι 47 χρόνια βίαιο σύζυγό της!

Η αίτηση για την υπό όρους αποφυλάκιση της Ζακλίν Σοβάζ, της γυναίκας που έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη δέκα ετών για τον φόνο του βίαιου συζύγου της απορρίφθηκε σήμερα, αποδυναμώνοντας τις ελπίδες της οικογένειάς της μετά την μερική χάρη που της απένειμε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Η απάντηση της ΝΔ στη Θεοδώρα Τζάκρη

«Η Κυβέρνηση, αντί να χτίζει, επιμένει να γκρεμίζει ακόμα και όσα η ίδια αναγνωρίζει ως στέρεη βάση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στην υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδια για τα θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ! ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΛΣΤΑΤ: Σε ύφεση η οικονομία και το β' τρίμηνο του 2016

Η πτώση φτάνει το 0,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015 και παρά τις αλχημείες με το πρώτο τρίμηνο για το οποίο η ύφεση αναθεωρήθηκε στο 0,8% από 1,3% που είχε υπολογισθεί αρχικά, συνολικά το εξάμηνο ήταν στο 0,75%...
Αποδεικνύεται και πάλι ότι η έστω και μικρή ανάπτυξη στα 2 πρώτα τρίμηνα του 2015 ήταν τα απόνερα Σαμαρά... από κει και πέρα άρχισε να αποδίδει η πολιτική Τσίπρα-Καμμένου με τα αποτελέσματα που βλέπουμε

Σε ύφεση παρέμεινε το δεύτερο τρίμηνο του 2016 και για 4ο συνεχόμενο τρίμηνο, η ελληνική οικονομία σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Γερμανική τράπεζα επιβάλλει χρεώσεις στις καταθέσεις πλούσιων

Μια μικρή συνεταιριστική τράπεζα στις βαυαρικές Άλπεις σπάει ένα γερμανικό ταμπού, χρεώνοντας τους πλούσιους πελάτες που καταθέτουν τα χρήματά τους μετά την υιοθέτηση αρνητικών επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Ανασχηματισμός στη ΝΔ: Ποιος χάνει τη θέση του και που τον… στέλνει ο Κυριάκος; ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ;

Το ενδεχόμενο ανασχηματισμού εξετάζει εδώ και λίγο καιρό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να κάνει αποτελεσματικότερη τη Νέα Δημοκρατία στην άσκηση των καθηκόντων της.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ο Πούτιν «ξήλωσε» αιφνιδιαστικά τον επίσης KBGίτη επιτελάρχη του

Έπαυσε από τα καθήκοντά του τον Σεργκέι Ιβάνοφ, τον πανίσχυρο και επί χρόνια επικεφαλής των υπηρεσιών του Κρεμλίνου - Η ανακοίνωση γίνεται δύο εβδομάδες έπειτα από σειρά διορισμών νέων τοπικών αξιωματούχων, ανακατατάξεις, που σύμφωνα με τους αναλυτές, αποτελούν για την ρωσική ηγεσία αναδιάταξη δυνάμεων

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδόν 10.000 συλλήψεις τον Ιούλιο

Εξαρθρώθηκαν συνολικά 30 σπείρες, έναντι 49 τον Ιούνιο του 2016 - Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Σε 9.540 συλλήψεις και στην εξάρθρωση δεκάδων εγκληματικών ομάδων προχώρησε η ελληνική αστυνομία και τον μήνα Ιούλιο, πιστοποιώντας ότι η εγκληματικότητα παραμένει σε σταθερά ψηλά επίπεδα στην Ελλάδα.

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ! Τέσσερις αιτήσεις για εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων

Τέσσερις εταιρείες έχουν καταθέσει αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος για να αποκτήσουν άδεια διαχείρισης κόκκινων δανείων νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων.