30 Ιανουαρίου 2017

Οι Βρετανοί θυμούνται: «Αυτά τα αηδιαστικά τουίταρε για την Κέιτ Μίντλετον το 2012»

Και ενώ έχει ξεσηκωθεί κύμα αντιδράσεων σε όλη τη Βρετανία για την πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στον Ντόναλντ Τραμπ, ορισμένα μέσα φέρνουν στην επιφάνεια και ένα άλλο πρόβλημα τα οποίο πιθανότατα θα πρέπει να επιλυθεί όταν επισκεφθεί τη Γηραιά Αλβιώνα ο νέος πλανητάρχης.
Οπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή, μετά την επίσκεψη της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προσκληθεί επισήμως από την βασίλισσα Ελισάβετ να επισκεφθεί τη Μεγάλη Βρετανία.

Και αμέσως άρχισαν να μαζεύονται υπογραφές από Βρετανούς για να μην επισκεφθεί ο Τραμπ τη χώρα τους ενώ κάποιοι θέτουν και το εξής θέμα: Αραγε, κατά την επίσημη επίσκεψη του νέου πλανητάρχη στο παλάτι, θα είναι παρόντες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Κέιμπριτζ; Αν ναι, η συνάντηση Τραμπ-Μίντλετον προμηνύεται δύσκολη και ίσως η τελευταία να προσπαθήσει να την αποφύγει.

Το Buzzfeed θύμισε σε όλους το tweet που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ το 2012, σχολιάζοντας τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, οι οποίες ελήφθησαν από παπαράτσι ενώ το ζευγάρι (Γουίλιαμ-Κέιτ) έκαναν τις διακοπές τους στη Γαλλία.

«Ποιος δεν θα φωτογράφιζε την Κέιτ για να βγάλει χρήματα αν εκείνη κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία. Ελα τώρα Κέιτ!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter, τότε, ο Τραμπ.


Σημειώνεται ότι έξι άτομα έχουν κατηγορηθεί ότι αποκόμισαν κέρδη από τις εν λόγω φωτογραφίες και πριν λίγες ημέρες έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης. Η απόφαση δεν έχει βγει ακόμη, αλλά αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 1 χρόνου και βαρύ πρόστιμο.