06 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τα περίεργα των Φώτων:Στη Θεσ/νίκη βούτηξε βουλευτής-Στην Πάτρα τσακώθηκαν-Στη Χίο έπεσε ένας τολμηρός-Στο Ηράκλειο έκαναν μόνοι τους τον Σταυρό-Στα Γιάννενα τον έπιασε Χιλιανός

Με χιόνια, βούτηξαν στα παγωμένα ποτάμια και σε Καστοριά και Νευροκόπι - Στην Ρόδο ανέσυρε τον Σταυρό μια γυναίκα - Στην Παντάνασσα Κρήτης τον... έχασαν - Στην Θεσσαλονίκη βούτηξε και βουλευτής - Στην Πάτρα τσακώθηκαν οι κολυμβητές
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια σε όλη τη χώρα, παρά την κακοκαιρία που ταλαιπωρεί πολλές περιοχές με χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Ο κακός καιρός (ΔΕ: Έτσι λέμε τώρα ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης είναι χούφταλο που οι παρατρεχάμενοι γραμματείς και φαρισαίοι δεν τον αφήνουν να παραιτηθεί και δεν τον άφησαν να πάει για να μην τους μείνει στα χέρια... Ρε καραγκιόζηδες οι άλλοι στη Φλώρινα έπεσαν με -8 και χιονόπτωση, τι παπαριές λέτε) ήταν και η αιτία που αναβλήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το γεγονός όμως δεν πτόησε τους περίπου 15 κολυμβητές που αποφάσισαν να βουτήξουν στα νερά και να σχηματίσουν οι ίδιοι, με τα σώματά τους τον Σταυρό!



Αντίθετα, στην Χίο, ο Αγιασμός δεν αναβλήθηκε, μόνο ένας άντρας όμως ξεπέρασε την καταρρακτώδη βροχή και βούτηξε στα κρύα νερά του Αιγαίου για να πιάσει το Σταυρό.


Στην Φλώρινα περίπου δέκα κολυμβητές αψήφισαν το χιόνι που έπεφτε πυκνό και το θερμόμετρο που έδειχνε -6 βαθμούς και βούτηξαν για τον Σταυρό στα παγωμένα νερά του ποταμού Σακουλέβα (ΔΕ: Βλέπεις κάτι άτομα να πέφτουν για το Σταυρό και να συμμετέχουν στην Εκκλησία, όπως αυτός που έπιασε του Σταυρό στη Φλώρινα, που αν τους δεις έξω στο δρόμο σε άλλη φάση δεν τους κόβεις καθόλου για τέτοιους... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!).


Στην Πάτρα μπορεί ο υδράργυρος να έχει πέσει κοντά στο μηδέν, όμως τα πνεύματα άναψαν μεταξύ των κολυμβητών που έπεσαν για τον Σταυρό και παραλίγο να έρθουν στα χέρια!


Στην χιονισμένη βόρεια Ελλάδα, που ήδη πλήττεται από το νέο κύμα κακοκαιρίας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι πιστοί βούτηξαν για τον Σταυρό στα παγωμένα νερά των ποταμών, ενώ το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα!

Τα Θεοφάνεια στο Κωσταράζι Καστοριάς:


Τα Θεοφάνεια στο Νευροκόπι:


Πάλι στην Κρήτη, στο λιμανάκι της Παντάνασσας, ένα οκτάχρονο κορίτσι βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό, που όμως... χάθηκε για μερικά λεπτά!


Ενας νεαρός φοιτητής απο τη Χιλή, καθολικός στο θρήσκευμα, τον οποίο η αγάπη.για τη γυναίκα της ζωής του, τον έκανε μόνιμο κάτοικο της πόλης ήταν αυτός που έπιασε φέτος τον Σταυρό στα Γιάννινα!

Ο άνδρας που έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του, πήρε την ευλογία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους κολυμβητές και με τους φίλους του να του ζητούν να βαπτιστεί σύντομα χριστιανός ορθόδοξος...


Στο Μανδράκι της Ρόδου, όπου επίσης οι κολυμβητές έκαναν αρκετή ώρα να βρουν τον Σταυρό, τον ανέσυρε τελικά μια γυναίκα, η Ελένη Καραγιάννη.




Ένας νεαρός υπαξιωματικός που υπηρετεί σε μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, ο Κωνσταντίνος Αθανασιάς, έπιασε τον Σταυρό από τα παγωμένα νερά του Πηνειού. Λίγο αργότερα, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον Μητροπολίτη και ευχήθηκε μεταξύ άλλων «να μας φωτίζει όλους, κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη».



Στην Θεσσαλονίκη βούτηξε για τον Σταυρό και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, χωρίς όμως να κατορθώσει να τον πιάσει.



Δείτε βίντεο: Τα περίεργα των Φώτων: Στο Ηράκλειο έκαναν μόνοι τους τον Σταυρό, στην Πάτρα τσακώθηκαν