Νέο βίντεο από τη δολοφονία Αμοιρίδη -Η Φρανσουάζ στις κάμερες ασφαλείας [βίντεο]

Νέο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του δολοφονηθέντος πρέσβη μας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο αυτό, φαίνεται για πρώτη φορά η Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της.

Στα πλάνα (στο 4:23 του βίντεο που ακολουθεί) φαίνεται να μπαίνει στην οικία του πρέσβη, ωστόσο δεν υπάρχει ρολόι που να καταγράφει το χρόνο έλευσής τους. Πάντως αρχικά, το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο άτυχος πρέσβης δεν βρίσκεται εκεί.

Την στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνη η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και η κόρη της φαίνεται για πολύ λίγο στα αριστερά, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει με τον 29χρονο αστυνομικό, Σέρτζιο Μορέιρα, ο οποίος φαίνεται και σε άλλα σημεία του βίντεο.

Φορά βερμούδα, μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του είναι ξυρισμένο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του εξαδέλφου του εραστή της Φρανσουάζ, 29χρονου αξιωματικού της Στρατονομίας η σύζυγος του πρέσβη επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του πρέσβη.Την ίδια ώρα, η βραζιλιάνικη odia.ig.com.br, επικαλείται τον διευθυντή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Ρίο, τον Rivaldo Barbosa, ο οποίος αναφέρει πως ο 29χρονος αστυνομικός και εραστής της συζύγου του Έλληνα πρέσβη, φέρεται να επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, με σκοπό να καταστρέψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία (κάμερες ασφαλείας, ίχνη κλπ). Ωστόσο, «οι άνδρες του Τμήματος ήταν ήδη στο σημείο ερευνώντας το έγκλημα. Επέστρεψε για να καταστρέψει τις εικόνες από τυχόν κάμερες, ωστόσο αυτές ήταν ήδη στα χέρια μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νέο βίντεο από τη δολοφονία Αμοιρίδη -Η Φρανσουάζ στις κάμερες ασφαλείας [βίντεο] Νέο βίντεο από τη δολοφονία Αμοιρίδη -Η Φρανσουάζ στις κάμερες ασφαλείας [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 21:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: