Οι δολοφόνοι του Αμοιρίδη είχαν στόχο την ασφάλεια ζωής ή τη διαθήκη του

Στο μικροσκόπιο της κοινής έρευνας των Βραζιλιάνων και των Ελλήνων αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση της δολοφονίας Αμοιρίδη έχουν μπεί τα περουσιακά στοιχεία του άτυχου πρέσβη καθώς προσπαθούν να διακριβώσουν το κίνητρο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και του αστυνομικού-εραστή της Sérgio Gomes Moreira Filho.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ή διαθήκη και αυτό το ήξερε η Φρανσουάζ.

Όπως λέει ο βραζιλιάνος επικεφαλής των ερευνών Evaristo Magalhães η Φρανσουάζ και ο βραζιλιάνος αστυνομικός είχαν στόχο «να βάλουν χέρι τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή».

Κατά την εκτίμησή του τα χρήματα που υποσχέθηκε η Φρανσουάζ στον ανηψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο οποίος με την κατάθεσή του «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι, θα προέρχονταν από αυτή την διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής.

Γι' αυτό το λόγο εκτιμά, επίσης, η Φρανσουάζ είχε πει στον ανηψιό του δολοφόνου ότι θα του έδινε τα χρήματα - 80.000 δολάρια - ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Από την περασμένη Παρασκευή η Φρανσουάζ, ο Sérgio και ο Eduardo, κρατούνται προσωρινά.

Άλλο ένα βίντεο «καίει» τη Φρανσουάζ

Την Τρίτη το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο-ντκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού που διέμενε ο Έλληνας διπλωμάτης με τη σύντροφό του Φρανσουάζ, φανερώνοντας ενδιαφέρουσες πτυχές από την προετοιμασία του φρικτού εγκλήματος.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται για πρώτη φορά η Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της, από την πολύωρη βόλτα στην οποία είχε πάει, προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι για την αστυνομία. Σε άλλο πλάνο φαίνεται ότι το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης απουσίαζε.

Τη στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνη η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και η κόρη της, εμφανίζεται στο αριστερό άκρο, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει με τον 29χρονο αστυνομικό, Σέρζιο Μορέιρα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του εξαδέλφου του εραστή της Φρανσουάζ, η σύζυγος του πρεσβευτή επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Οι δολοφόνοι του Αμοιρίδη είχαν στόχο την ασφάλεια ζωής ή τη διαθήκη του Οι δολοφόνοι του Αμοιρίδη είχαν στόχο την ασφάλεια ζωής ή τη διαθήκη του Reviewed by Dexi Extrem on 09:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: