03 Ιανουαρίου 2017

ΓΑΠ και Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για ύβρεις Πολάκη: Επικίνδυνος, πρόκειται για βόθρο, πολιτικό μίασμα

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στην εκπομπή «μεσημεριανό Ρεπορτάζ».
Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του στον Guardian είπε αισχρά ψέματα για το ΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει ο Υπουργός- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».

Απαντώντας στον Παύλο Πολάκη μέσω της εκπομπής «μεσημεριανό ρεπορτάζ», μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούκος ανέφερε:

Ο Πολάκης νομίζει ότι εμείς είμαστε το ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι μπορεί να μας αλλάζει, όπως έκανε με τους προηγούμενους προέδρους. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Σε καμία περίπτωση δεν συκοφαντούμε τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομείο. Πολλές φορές Μέσα Ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα ρεπορτάζ. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Ότι υπολειτουργεί το ΕΚΑΒ, ότι υπάρχει έντονη ταλαιπωρία. Όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό. Είναι υπαρκτά τα προβλήματα.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν συνδικαλιστής τον θεωρούσαμε γραφικό τώρα όμως είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας.

Παπανδρέου για Πολάκη: Χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με χρυσαυγίτικο τρόπο

Στα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη όπου μεταξύ άλλων, επιτίθεται και στον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian για την κατάρρευση της Υγείας στην Ελλάδα, απαντά το ΚΙΔΗΣΟ.

Το ΚΙΔΗΣΟ σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης χυδαιολογεί με χρυσαυγίτικο τρόπο κατά του Γιώργου Παπανδρέου αντί να ασχοληθεί με την εξαθλίωση της δημόσιας υγείας επί των ημερών του.

Η ανακοίνωση

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου» επισημαίνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προσθέτει:

«Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα».

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο σχόλιο που έκανε στο Facebook μετά το δημοσίευμα-κόλαφο για την κατάσταση του χώρου της Υγείας στην Ελλάδα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ έγραψε:

«Αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός».

Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για τον Guardian: Είσαι ξεφτίλας, δεν σε πιστεύει κανείς
Με τον Μιχάλη Γιαννάκο τα έβαλε μέσω facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και απειλεί: «Έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας» 

 Έξαλλος με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρώτος στην αγγλική εφημερίδα The Guardian, στο πλαίσιο του αφιερώματος για την κατάρρευση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.

Με το γνωστό του ύφος, ο κύριος Πολάκης χαρακτηρίζει τον Μιχάλη Γιαννάκο «ξεφτίλα», που όπως λέει, «δεν πιστεύει κανείς, παρά μόνο το παρεάκι σου» και τονίζει πως όσα είπε στον Guardian είναι «αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012».

Ο υπουργός μάλιστα «προειδοποιεί» τον πρόεδρο των εργαζομένων στα νοσοκομεία πως «έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις
,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :
-Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου
-αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός
-δείχνει τον πανικό που εχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα εισαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωη σου;;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την "αέρα"δανειοδότηση "Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας ,οτι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανιζεις,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ,χωρίς εςας ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ