09 Ιανουαρίου 2017

Για να καταλάβω: Ο Χατζηδάκης καλεί το λαμόγιο το Σκυλακάκη στη ΝΔ;

Σοβαρευτείτε ρε που θέλετε να μαζέψετε στη ΝΔ όλα τα αποτυχημένα λαμόγια... τον καραγκιόζη Σκυλακάκη που έβριζε την κυβέρνηση Σαμαρά κλέβοντάς της την έδρα στη Ευρωβουλή προκειμένου να τσεπώσει 1 εκ.; Ας πάει στον ιδιωτικό τομέα που τόσο εκτιμάει το λαμόγιο αντί να του δώσετε στέγη στη ΝΔ... Οποιαδήποτε πρόσκληση προς όλες τις κατευθύνσεις πρέπει να αφορά πολίτες-ψηφοφόρους και ΜΟΝΟ κι όχι τελειωμένους Σκυλακάκηδες ή Διαμαντοπούλου προκειμένου να εξυπηρετηθούν προσωπικές γνωριμίες ή πολιτικοί συσχετισμοί 

Προσκλητήριο σε όλες τις Φιλελεύθερες δυνάμεις να συσπειρωθούν με τη Νέα Δημοκρατία απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το liberal.gr στο Χίλτον στο πλαίσιο του Money Show και με θεμα: «Είναι το μέλλον της Ελλάδας φιλελεύθερο;».
Ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι το έργο της επόμενης κυβέρνησης θα είναι πολύ δύσκολο και ότι θα τεθεί το ερώτημα «Νέα Δημοκρατία ή μπάχαλο», όπως ανάλογα ερωτήματα είχαν τεθεί μετά την μεταπολίτευση.

Αν αποτύχουμε, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης το μέλλον της Ελλάδας θα είναι το μπάχαλο.



Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο πρόεδρος της «Δράσης» Θοδωρής Σκυλακάκης, ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Αριστείδης Χατζής.