04 Ιανουαρίου 2017

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αθήνα!

Η κίνηση αυτή της ηθοποιού μας πάει χρόνια πίσω στον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με ...

Έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι η διάσημη ηθοποιός.Η αγαπημένη ηθοποιός έχει πρόθεση να κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος.
Έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι η Μιμή Ντενίση! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η αγαπημένη ηθοποιός έχει πρόθεση να κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Η ηθοποιός έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα, έχει παλαίψει για το Πεδίον του Άρεως το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών.

Η Μιμή πάντα ήταν ενεργή πολίτης και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

Η κίνηση αυτή της ηθοποιού μας πάει χρόνια πίσω στον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση. Για την Μιμή ήταν έρωτας και σχέση ζωής και ήταν ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του, αφού πέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του. Η Μιμή πάντα μιλάει σε συνεντεύξεις της για τον μεγάλο έρωτα που είχε με τον πολιτικό αλλά και για το νυφικό που είχε ράψει και δεν φόρεσε ποτέ...