27 Ιανουαρίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία απαντά με τον ίδιο τρόπο στο Μαξίμου. Δηλαδή... σκληρά και με το... κλασικό μότο "φύγετε". Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντούσε νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει εκλογές τώρα πριν να είναι αργά. Click4more: Μαξίμου σε Μητσοτάκη: «Θα μείνουν στα χαρτιά τα λογύδριά σου» «Ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει δύο φορές τη μέρα ότι είναι «έτοιμος». Το κάνει είτε για να επαναβεβαιώσει τα διαπιστευτήρια υποταγής του στους θεσμούς, ότι δηλαδή ο ίδιος θα υλοποιήσει τα πάντα «και ακόμα περισσότερα», όπως έχει δηλώσει, είτε για να πείσει τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία έφερε και την απάντηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Όσο μένει αυτή η Κυβέρνηση των ψεμάτων, της ανικανότητας και των φόρων, τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας για τους Έλληνες. Τόσο αυξάνονται οι κίνδυνοι για τη χώρα. Οδήγησαν την Ελλάδα σε απομόνωση από όλους τους Ευρωπαίους, έχουν διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία με τους φόρους και τώρα ζητάνε και τα ρέστα! Ας φύγουν, επιτέλους, για να αναπνεύσει ο τόπος».

Η Νέα Δημοκρατία απαντά με τον ίδιο τρόπο στο Μαξίμου. Δηλαδή... σκληρά και με το... κλασικό μότο "φύγετε".

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντούσε νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει εκλογές τώρα πριν να είναι αργά.

«Ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει δύο φορές τη μέρα ότι είναι «έτοιμος». Το κάνει είτε για να επαναβεβαιώσει τα διαπιστευτήρια υποταγής του στους θεσμούς, ότι δηλαδή ο ίδιος θα υλοποιήσει τα πάντα «και ακόμα περισσότερα», όπως έχει δηλώσει, είτε για να πείσει τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία έφερε και την απάντηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσο μένει αυτή η Κυβέρνηση των ψεμάτων, της ανικανότητας και των φόρων, τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας για τους Έλληνες.

Τόσο αυξάνονται οι κίνδυνοι για τη χώρα. Οδήγησαν την Ελλάδα σε απομόνωση από όλους τους Ευρωπαίους, έχουν διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία με τους φόρους και τώρα ζητάνε και τα ρέστα!

Ας φύγουν, επιτέλους, για να αναπνεύσει ο τόπος».