ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ 3! Και η Εφη Αχτσιόγλου πήγε να δει ΠΑΟΚ στη σουίτα Σαββίδη!

Φαίνεται πως αυτή η κυβέρνηση τελικά έχει τουλάχιστον παραπάνω από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ!

Αυτό γιατί εκτός του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, που ως γνωστόν είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας και έχει σπεύσει κι άλλες φορές στο γήπεδο έτσι ώστε να την απολαύσει από κοντά, αυτή τη φορά εθεάθη στο γήπεδο να απολαμβάνει το ματς και μάλιστα στην ίδια παρέα η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.
Φαίνεται πως έστω και για λίγο, η κυρία Αχτσιόγλου άφησε στην άκρη τα εργασιακά για να αποφορτιστεί χαλαρώνοντας στο γήπεδο.

Ωστόσο τα δύο μέλη της κυβέρνησης χαρά δεν πήραν αφού ο ΠΑΟΚ υπέστη μεγάλη ήττα από την γερμανική ομάδα που αντιμετώπιζε με σκορ 0-3. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εφη Αχτσιόγλου παρακολούθησαν τον αγώνα από την σουίτα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο υπουργός Οικονομικών φορούσε και το απαραίτητο κασκόλ στο λαιμό!

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ 3! Και η Εφη Αχτσιόγλου πήγε να δει ΠΑΟΚ στη σουίτα Σαββίδη! ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ 3! Και η Εφη Αχτσιόγλου πήγε να δει ΠΑΟΚ στη σουίτα Σαββίδη! Reviewed by Dexi Extrem on 09:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: