Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάρτε πίσω τις εξαντλητικές εισφορές για τα μπλοκάκια

«Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με αβάσταχτες εισφορές», τόνισε

Την κατάργηση της ρύθμισης με τις εξαντλητικές εισφορές για τα μπλοκάκια ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του την Τρίτη.

«Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με αβάσταχτες εισφορές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για δραματικές επιπτώσεις.

«Εκτίναξη μαύρης εργασίας και λουκέτα. Ιδιαίτερα, όμως, πλήττονται τα μπλοκάκια λόγω της υποχρέωσης καταβολής των διπλών εισφορών» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Πάρτε πίσω την καταστροφική ρύθμιση. Μοναδική διέξοδος η μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών ώστε να ανασάνει η οικονομία και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάρτε πίσω τις εξαντλητικές εισφορές για τα μπλοκάκια Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάρτε πίσω τις εξαντλητικές εισφορές για τα μπλοκάκια Reviewed by Dexi Extrem on 14:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: