ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Με απευθείας ανάθεση το πρόγραμμα για τα σχολικά γεύματα -Τι προβλέπει τροπολογία

Τροπολογία που θεσπίζει πρόγραμμα για  δωρεάν σχολικά  γεύματα  για τις ανάγκες  σίτισης μαθητών του δημοτικού, κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.

Αίσθηση όμως  προκαλεί το γεγονός ότι για τους πρώτους 3 μήνες που το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί πιλοτικά, η τροπολογία δίνει κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας τη δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με απευθείας αναθέσεις εφόσον αυτές δεν ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την τροπολογία το πρόγραμμα θα καλυφθεί από πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού και το ύψος της θα εξαρτηθεί ετησίως από τον αριθμό των συμμετεχόντων μαθητών σε αυτό.

Από την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας προκύπτει ότι μετά την παρέλευση του τριμήνου οι σχετικές συμβάσεις θα προκηρύσσονται με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, στην οποία θα ορίζονται και οι προδιαγραφές, οι γενικοί κανόνες και τα κριτήρια αξιολόγησης για τη διαδικασία.
ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Με απευθείας ανάθεση το πρόγραμμα για τα σχολικά γεύματα -Τι προβλέπει τροπολογία ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Με απευθείας ανάθεση το πρόγραμμα για τα σχολικά γεύματα -Τι προβλέπει τροπολογία Reviewed by Dexi Extrem on 14:13 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: