ΝΔ: Κλείστε την αξιολόγηση αλλιώς… εκλογές

Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία, πιέζοντας την κυβέρνηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό την αξιολόγηση. Το “στρατηγείο” της Νέας Δημοκρατίας κλιμακώνει την αντιπαράθεση με το Μέγαρο Μαξίμου και επισημαίνει ότι η διαπραγμάτευση και οι «παράλογες απαιτήσεις» των δανειστών είναι ευθύνη της κυβέρνησης.

Σε αυτό το ύφος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τον απολογισμό του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και τις συναντήσεις του με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση είτε να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Σε ότι αφορά την επιστροφή του Grexit στην πολιτική ατζέντα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι οφείλεται αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στο πλαίσιο αυτό ήταν και οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί:

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

ΝΔ: Κλείστε την αξιολόγηση αλλιώς… εκλογές ΝΔ: Κλείστε την αξιολόγηση αλλιώς… εκλογές Reviewed by Dexi Extrem on 20:31 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: