04 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτη τρέλα: Πληρώνουν για να τα σπάσουν στου Ψυρρή

Μπορεί να ακούγεται παράξενο κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν προκειμένου να τα κάνουν όλα… λαμπόγυαλο. Τo πρώτο rage room ή αλλιώς δωμάτιο θυμού άνοιξε στην Ελλάδα και βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή. Πρόκειται για ένα υπόγειο κατάστημα στο οποίο υπάρχουν δύο δωμάτια μέσα στα οποία μπορείς να σπάσεις με πλάστες, λοστούς και ρόπαλα από μπουκάλια και κινητά τηλέφωνα μέχρι τηλεοράσεις και πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το κατάστημα δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε μετράει περίπου ένα μήνα και ο κόσμος το έχει μάθει κυρίως από τα social media. Ωστόσο καθημερινά το τηλέφωνο χτυπάει από… πελάτες που θέλουν να κλείσουν ένα ραντεβού προκειμένου να… εκτονώσουν εκεί τα νεύρα τους.











Όπως είπαν στο protothema.gr οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Αργεντινή επισκέφθηκαν ένα δωμάτιο θυμού. Έτσι αποφάσισαν να φέρουν αυτή την… τρέλα και στην Ελλάδα και όπως φαίνεται βρήκε μεγάλη απήχηση από τους Αθηναίους.

Το πιο οικονομικό πακέτο για να τα κάνετε λίμπα ακούει στο όνομα «μπουκαλοκόλαση». Περιλαμβάνει κυρίως μπουκάλια και κοστίζει 5 ευρώ. Πιο σύνθετη, είναι η εναλλακτική εκδοχή του «Ηλία Ρίχτο» .Κοστίζει 15 ευρώ, σπας όμως από κολονάτα ποτήρια, μέχρι κινητά τηλέφωνα.











Για τους πιο… νευρικούς υπάρχει το πακέτο ‘’Χάος’’. Σε αυτό όποιος διαθέτει 100 ευρώ μπορεί να σπάσει 80 μπουκάλια, δύο τηλεοράσεις, πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε κολονάτα ποτήρια, πέντε σφηνοπότηρα και δέκα πιάτα.

Όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες κάποια αντικείμενα τα αγοράζουν ενώ κάποια άλλα προέρχονται από εταιρεία ανακύκλωσης και αφού γίνουν θρύψαλα καταλήγουν και πάλι εκεί.

Μέχρι στιγμής ιδιαίτερη απήχηση έχουν οι τηλεοράσεις αφού οι πελάτες τους ‘’λατρεύουν’’ να τις κάνουν θρύψαλα.

Οι περισσότεροι τα… σπάνε για την εμπειρία, αντί να πάνε για καφέ προτιμούν να μπουν στον δωμάτιο θυμού, να επιλέξουν τη μουσική που θέλουν να ακούσουν και στη συνέχεια να… καταστρέψουν ότι βρουν μπροστά τους. Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν πραγματικά νεύρα. Άλλοι χώρισαν πρόσφατα, άλλοι τσακώθηκαν στο γραφείο άλλοι είναι από τη φύση τους νευρικοί, όλοι όμως φαίνεται πως βρίσκουν την… ηρεμία τους στο υπόγειο του Ψυρρή.


Μαρία Κατσή,  Φωτογραφίες: William Faithful
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ