26 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων-Ο χειρότερος σκιέρ στον κόσμο είναι Βενεζουελάνος

Ο Αντριάν Σολάνο δεν πήγε στο Λάχτι ελπίζοντας σε κάποια διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ομως, έγινε διάσημος.

Ο αθλητής από τη Βενεζουέλα χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ ως ο χειρότερος σκιέρ στον κόσμο, καθώς η εμφάνισή του στη διοργάνωση θύμιζε περισσότερο άνθρωπο που δοκίμαζε για πρώτη φορά να κατέβει μία χιονισμένη πλαγιά.

Κάτι που είναι απολύτως αληθές καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Σολάνο μερι τώρα προπονούνταν σε τροχούς, κάτω από τον καυτό ήλιο. Λογικό ήταν λοιπόν να τρεκλίζει και να πέφτει, όπως και έγινε.

Ο ίδιος πάντως δεν πτοείται από το γεγονός ότι πολλοί γέλασαν με το θέαμα που προσέφερε. «Από εδώ, στους Ολυμπιακούς αγώνες!», δήλωσε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Dagbladet. «Πέτυχα το όνειρό μου. Αυτό μου δίνει ώθηση για να προσπαθώ περισσότερο κάθε ημέρα», πρόσθεσε.

Όπως είπε μάλιστα κατά το ταξίδι του στη Φινλανδία κρατήθηκε για αρκετές μέρες στο Παρίσι όπου έφτασε αεροπορικώς, έχοντας μαζί του μόνο 28€, στις 19 Ιανουαρίου (προκειμένου να ταξιδέψει με τραίνο στη Σουηδία για να εγκλιματιστεί) αφού τον θεώρησαν λαθρομετανάστη και γελούσαν όταν τους είπε πως είναι Βενεζουελάνος σκιέρ.

Ο ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας Delcy Rodriguez έγραψε στο Twitter πως μετά από οδηγίες του Μαδούρο θα κάνουν διάβημα στη Γαλλία

Δείτε το βίντεο να γελάσετε: