20 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Καφριλίκια στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ επειδή έκανε προπαγάνδα

[Το ότι η τύπισσα παρότι οι άπλυτοι είχαν δείρει κάποιον διμαρτυρόμενο, έλεγε πως οι διαμαρτυρόμενοι πετούσαν πέτρες, δεν δικαιολογεί χειροδικίες και τραμπούκο! Πάνε δίπλα και πες της τα στο μικρόφωνο, αλλά να είσαι 100 με μία, έστω που παραπληροφορεί, δεν δικαιολογεί να πηγαίνεις στο πρόσωπό της να ουρλιάζεις όπως ο μπάρμπας ή να τη σπρώχνεις]

Θύμα υβριστικών σχολείων και προπηλακισμού έπεσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ελένη Ιατρού και o εικονολήπτης της!
Η θεσσαλονικιά δημοσιογράφος βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, προκειμένου να μεταφέρει το κλίμα έντασης που υπάρχει με αφορμή τη φοίτηση προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και ταυτόχρονη αντισυγκέντρωση μελών της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου. Στο σημείο βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες όμως δε φαίνεται να παρενέβησαν στο συγκεκριμένο περιστατικό! Μάλιστα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναγκάστηκε να καλέσει στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου προκειμένου να παρέμβει η αστυνομία!