Η ΝΔ ξεκαθαρίζει: Δεν έχουμε σχέση με την εφημερίδα «Νεοδημοκράτης»

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια ξαφνική ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται σε κάποια συνδρομητική εφημερίδα με το όνομα «Νεοδημοκράτης» τονίζοντας ότι...
ουδεμία σχέση έχει με τη Νεά Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τους λόγους που αναγκάστηκε να προβεί στην εν λόγω διευκρίνηση.

Η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης», πάντως, και η ιστοσελίδα neodimokratis.gr, φιλοξενεί ειδήσεις και δημοσιεύματα ιδιαίτερα φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ σε αυτήν έχουν κατά καιρούς αρθρογραφήσει κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ίδια η εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί από τον Ιούνιο του 2016, καλεί τους νεοδημοκράτες να γίνουν συνδρομητές «σε μία προσπάθεια για την επικοινωνιακή μάχη των αξιών μας που είναι μάχη για την Ελληνική μας ταυτότητα, για την διατήρηση των κεκτημένων μας αλλά και την γρήγορη αποδόμηση της καταστροφικής κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου».

Παράλληλα προσφέρει στους αναγνώστες της κάρτα μέλους «για χρήση εκπτώσεων και προνομίων σε μια σειρά επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα».

efsyn.gr
Η ΝΔ ξεκαθαρίζει: Δεν έχουμε σχέση με την εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» Η ΝΔ ξεκαθαρίζει: Δεν έχουμε σχέση με την εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» Reviewed by Dexi Extrem on 19:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: