01 Φεβρουαρίου 2017

Συντροφικό καυγαδάκι Βούτση - Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων από τράπεζες σε κόμματα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρενέβη κατά τη διάρκεια της ομίλιας του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση.

Δείτε το βίντεο:


Λίγο πριν από το τέλος της ομιλίας του κ. Κασιδιάρη και εν μέσω έντασης, ο Νίκος Βούτσης απευθυνόμενος προς τον Ηλία Κασιδιάρη, του αφαίρεσε τον λόγο: «Δώστε τα στοιχεία σας, αφαιρώ τον λόγο. Μέσω της ρητορικής σας ερώτησης, είπατε αυτά που θέλετε, ευχαριστώ πολύ, δεν έχετε πλέον τον λόγο», ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε, με τον πρόεδρο της Βουλής να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του:

«Έχετε ολοκληρώσει, παρακαλώ πολύ σας αφαιρώ τον λόγο. Τι θέλετε ακριβώς; Γιατί το συνεχίζετε;»

Σε αυτό το σημείο έκλεισε το μικρόφωνο στον Ηλία Κασιδιάρη και συνέχισε απευθυνόμενος στα έδρανα της Χρυσής Αυγής:

«Για να μην δημιουργείτε εντυπώσεις, όλα αυτά τα στοιχεία, έχουν δοθεί σε δημόσιες συνεδριάσεις. Αυτά έχουν ακουστεί όλα. Κανένα από τα στοιχεία που αναφέρατε δεν είναι εκτός δημόσιου λόγου. Δεν έγινε λογοκρισία σε κανένα στοιχείο για κανένα πρόσωπο και για κανένα ποσό. Άρα η επανάληψη εδώ, ήταν για δημιουργία εντυπώσεων και να ξεστρατήσει η διαδικασία. Γι’ αυτό διέκοψα τη διαδικασία. Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται».

Αμέσως μετά, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε το βίντεο: