ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Στο νοσοκομείο Αττικόν εισήχθη ο Τσοχατζόπουλος

Ενώ εκκρεμεί η απόφαση για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει, επικαλούμενος λόγους υγείας

Στο νοσοκομείο Αττικόν μεταφέρθηκε εσπευσμένα τη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νωρίτερα είχε ετοιμάσει νέο αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας, ενώ οι συνήγοροί του έχουν έτοιμο το πόρισμα που θα κατατεθεί στο δικαστήριο.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνηγόρου, Κ. Κοτσαλή, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος «εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».

Το αμέσως επόμενο διάστημα το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού.
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Στο νοσοκομείο Αττικόν εισήχθη ο Τσοχατζόπουλος ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Στο νοσοκομείο Αττικόν εισήχθη ο Τσοχατζόπουλος Reviewed by Dexi Extrem on 10:27 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: