18 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Καφριλίκια πριν και μετά τον τελικό στο μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά τα επεισόδια δεν... σταμάτησαν.

Συγκεκριμένα, πριν από την απονομή του Κυπέλλου στους παίκτες του Παναθηναικού, εκτοξεύθηκαν από τις δύο πλευρές των οπαδών Αρη και ΠΑΟ φωτοβολίδες ευθείας βολής, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει λόγο για τραυματίες.
Παράλληλα, καθίσματα του γηπέδου εκτοξεύθηκαν πέριξ του αγωνιστικού χώρου ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Μάλιστα, αντικείμενο έπεσε στο πόδι του Φελντέιν, που χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό, απορημένος έψαχνε από πού εκτοξεύθηκε και έφτασε τόσο κοντά του.



Πηγή βίντεο: sdna

Ξύλο οπαδών του Άρη με τα ΜΑΤ!

Ξέφυγε για λίγο η κατάσταση στο Αλεξάνδρειο. Πριν το τζάμπολ, οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτόξευσαν μία φωτοβολίδα στην αντίπαλη κερκίδα, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο του τελικού, φίλοι του Άρη έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ στην κερκίδα.

Για περίπου τέσσερα λεπτά έπεσε ξύλο μεταξύ των οπαδών και των ΜΑΤ, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε και τα πνεύματα ηρέμησαν... Δείτε το video από το Thestival.gr.



Το ντου οπαδών στο Αλεξάνδρειο για τον τελικό [βίντεο]

Περισσότερο από μία ώρα καθυστέρησε η έναρξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αλεξάνδρειο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει με ποιον τρόπο μπήκαν στο Αλεξάνδρειο οι υπεράριθμοι οπαδοί του Αρη που προκάλεσαν το ζήτημα σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού.



Πηγή: Πρακτορείο