10 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Η διαφήμιση της υπηρεσίας «Φλαμπουράρη» για τα προβλήματα των πολιτών

Με σλόγκαν ο άνθρωπός σας σας περιμένει», ο υπουργός Επικρατείας είναι αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό όσων προβληματίζονται από την καθημερινότητα και να τους βοηθήσει να την αντιμετωπίσουν με θάρρος

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γιατί μόνο κάποιος που δεν αφήνει την πραγματικότητα να του χαλάσει το κέφι και που δεν βλέπει ανθρώπους να τρώνε από κάδους σκουπιδιών, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν το κοινό;

Φύσει φιλομαθής ο Αλέκος Φλαμπουράρης φαίνεται ότι δεν αρκείται σε όσα ξέρει με σιγουριά ο ίδιος. Θέλει να δει τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν σαν πρόβλημα οι αντίπαλοι της κυβέρνησης για να την εκθέσουν και να της χαλάσουν τη διάθεση.

Γι’ αυτό με 150 μόλις προσλήψεις έφτιαξε στο υπουργείο του μια νέα υπηρεσία συμβουλών. Οπου οι πολίτες θα του λένε τα (δήθεν) προβλήματά τους κι εκείνος – καθώς κατέχει το κληρονομικό αριστερό χάρισμα – θα τους δίνει τις λύσεις που αρμόζουν σε κάθε πρόβλημα.

Ομως ενημέρωσε μάλιστα μέσω non-paper ο ίδιος ο Αλέκος Φλαμπουράρης και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις πιο προχωρημένες μεθόδους των μέντιουμ του εξωτερικού προκειμένου να απαντήσουν τόσο σε αισθηματικά θέματα όσο και σε θέματα οικονομικών ή καριέρας.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης με το κληρονομικό αριστερό χάρισμα «άνοιξε και μας περιμένει» όπως μας πληροφορεί η διαφήμιση


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/i-diafimisi-tis-ypiresias-flabourari-gia-ta-provlimata-twn-politwn-44341344887